Van Ommen zwaait als erelid af bij Hector en wordt opgevolgd door Koen Kessels

RenĂ© van Ommen is vanavond benoemd tot erelid van SV Hector. Dat gebeurde tijdens de drukbezochte jaarvergadering van de Goorse voetbalclub in de kantine op sportpark ’t Doesgoor. Van Ommen nam daar afscheid als voorzitter. Hij wordt opgevolgd door de 34-jarige Koen Kessels. De Goorse tandarts is al jaren lid van de club en gaat de twee andere voorzitters Peter Velderman en Jan Schut bijstaan. Daarnaast werd bekend dat de sponsorgroep het ‘Groen witte collectief’ een groot bedrag gaat vrijmaken voor een internationaal uitwisselingsproject voor de oudste jeugd in het komende jaar. Ook werden weer een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet onder wie Gerrit Leetink. De oud-masseur is al zeventig jaar lid van Hector.

Rene van Ommen (l) en zijn opvolger Koen Kessels
vlnr: Jan Schut, Gerrit Leetink, Rene van Ommen en Peter Velderman
De jubilarissen bij SV Hector
Het kersverse erellid van SV Hector, Rene vsn Ommen met zijn vrouw Anja
De drie voorzitters van SV Hector met vlnr: Peter Velderman, Koen Kessels en Jan Schut

Gerelateerde berichten

  • Gerrit Modders 80 jaar Hectoriaan12 november 2016 Gerrit Modders 80 jaar Hectoriaan Een unicum voor sv Hector en in de Goorse voetbalscene. Gisteren is Gerrit Modders gehuldigd voor het 80-jarig lidmaatschap van de goren witten. De nu 86-jarige Modders werd op 1 augustus […]
  • Jan Tieman 60 jaar lid van GFC4 oktober 2016 Jan Tieman 60 jaar lid van GFC Jan Tieman is gisteren gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap van GFC. De ras-GFC-er kreeg daarvoor de versierselen opgespeld van voorzitter Eddy Gruppen tijdens de jaarvergadering. Ook […]
  • Hector verliest in Eibergen26 september 2021 Hector verliest in Eibergen SV Hector is nieuwe competitie begonnen met een 4-2 nederlaag bij FC Eibergen. De ploeg van trainer Jordy Drenth kwam vroeg op achterstand maar kwam op gelijke hoogte door een treffer van […]
  • Jimenez en Kolbe loodsen Hector langs Holten5 september 2021 Jimenez en Kolbe loodsen Hector langs Holten SV Hector is het nieuwe voetbalseizoen uitstekend begonnen. Het bekerduel in en tegen Holten werd met 0-1 gewonnen. De jonge Raul Jimenez (foto links) tekende voor de enige treffer van de […]
  • Tandarts Kessels op RTL7 in ‘Op de zaak’23 juli 2021 Tandarts Kessels op RTL7 in ‘Op de zaak’ De nieuwe tandartspraktijk van Koen Kessels is komende zondag op televisie in het RTL7-programma 'Op de zaak'. 'Kessels team voor tandzorg' opende onlangs in het volledig verbouwde […]