Van Ommen zwaait als erelid af bij Hector en wordt opgevolgd door Koen Kessels

RenĂ© van Ommen is vanavond benoemd tot erelid van SV Hector. Dat gebeurde tijdens de drukbezochte jaarvergadering van de Goorse voetbalclub in de kantine op sportpark ’t Doesgoor. Van Ommen nam daar afscheid als voorzitter. Hij wordt opgevolgd door de 34-jarige Koen Kessels. De Goorse tandarts is al jaren lid van de club en gaat de twee andere voorzitters Peter Velderman en Jan Schut bijstaan. Daarnaast werd bekend dat de sponsorgroep het ‘Groen witte collectief’ een groot bedrag gaat vrijmaken voor een internationaal uitwisselingsproject voor de oudste jeugd in het komende jaar. Ook werden weer een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet onder wie Gerrit Leetink. De oud-masseur is al zeventig jaar lid van Hector.

Rene van Ommen (l) en zijn opvolger Koen Kessels
vlnr: Jan Schut, Gerrit Leetink, Rene van Ommen en Peter Velderman
De jubilarissen bij SV Hector
Het kersverse erellid van SV Hector, Rene vsn Ommen met zijn vrouw Anja
De drie voorzitters van SV Hector met vlnr: Peter Velderman, Koen Kessels en Jan Schut

Gerelateerde berichten

  • Gerrit Modders 80 jaar Hectoriaan12 november 2016 Gerrit Modders 80 jaar Hectoriaan Een unicum voor sv Hector en in de Goorse voetbalscene. Gisteren is Gerrit Modders gehuldigd voor het 80-jarig lidmaatschap van de goren witten. De nu 86-jarige Modders werd op 1 augustus […]
  • Jan Tieman 60 jaar lid van GFC4 oktober 2016 Jan Tieman 60 jaar lid van GFC Jan Tieman is gisteren gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap van GFC. De ras-GFC-er kreeg daarvoor de versierselen opgespeld van voorzitter Eddy Gruppen tijdens de jaarvergadering. Ook […]
  • Louis Ernst Lid van Verdienste bij sv Hector9 januari 2017 Louis Ernst Lid van Verdienste bij sv Hector Louis Ernst is gisteren benoemd tot Lid van Verdienste van sv Hector. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsreceptie van de groen witten in het clubhuis op sportpark 't Doesgoor. De 75-jarige […]
  • Koperen jubileum voor leden Goors Schlagerkoor1 november 2017 Koperen jubileum voor leden Goors Schlagerkoor Ze zijn al vanaf de oprichting in 2005 lid van het Goorse Schlagerkoor en werden tijdens de algemene ledenvergadering bij De Ster gehuldigd. Agnes Lamain, Richard ten Buren, Henk Dikkers, […]
  • Jordy Drenth nieuwe trainer SV Hector21 december 2019 Jordy Drenth nieuwe trainer SV Hector Jordy Drenth is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SV Hector. De 27-jarige oefenmeester volgt bij de Goorse vierdeklasser Mark Dijkstra op die dan afscheid neemt na zeven […]