Gijminkschool zamelt oud-papier in

Elke eerste zaterdag van de maand halen ouders en leerkrachten van ODS ’t Gijmink oud papier op in Goor. Wie dat kwijt wil aan de school kan elke eerste zaterdag van de maand het papier voor 09:00 uur goed verpakt in een doos of gebundeld met touw aan de straat zetten. Papier wat in plastic word aangeboden wordt niet meegenomen. Alles wat word opgehaald komt ten goede van de leerlingen van de school. Ook staat er elke maand een container bij de Gijminkschool voor mensen die het willen komen brengen.

Gerelateerde berichten

  • Villa 70 viert eerste lustrum9 februari 2017 Villa 70 viert eerste lustrum Het is deze maand vijf jaar geleden dat Villa 70 in Goor in gebruik is genomen. Het buurthuis werd in het nieuwe Gijmink in 2012 geopend en dat wordt komende dinsdag, 14 februari, gevierd. […]
  • Afvalcontainers in brand gevlogen13 februari 2016 Afvalcontainers in brand gevlogen Aan de Merelstraat zijn vanavond rond 19:15 uur afvalcontainers in brand gevlogen die tegen een schuur aan stonden. Daardoor heeft de schuur flinke rookschade opgelopen. Van de containers […]
  • Goorse burger gaat betalen voor afval22 mei 2015 Goorse burger gaat betalen voor afval Het college van B&W wil dat er over twee jaar betaald gaat worden voor het aanbieden van restafval. Het zogenoemde Diftar-systeem moet aan het begin van 2017 worden ingevoerd. Per keer […]
  • Al bijna 37.000 euro opgehaald voor nieuwe trekkenwand Reggehof21 mei 2017 Al bijna 37.000 euro opgehaald voor nieuwe trekkenwand Reggehof De actie voor een nieuwe trekkenwand voor theater De Reggehof heeft voorlopig 36.742 euro opgehaald. Zo werd gisteravond rond middernacht duidelijk, tijdens de Reggehof-in-Trek-party. […]
  • Doppeninzameling voor het Diabetesfonds11 januari 2020 Doppeninzameling voor het Diabetesfonds Een mooi initiatief van de familie ten Kate in de Acaciastraat. Daar worden metalen doppen en deksels zoals kroonkurken van bierflesjes, limonadeflesjes en deksels van jam- en […]