Gijminkschool zamelt oud-papier in

Elke eerste zaterdag van de maand halen ouders en leerkrachten van ODS ’t Gijmink oud papier op in Goor. Wie dat kwijt wil aan de school kan elke eerste zaterdag van de maand het papier voor 09:00 uur goed verpakt in een doos of gebundeld met touw aan de straat zetten. Papier wat in plastic word aangeboden wordt niet meegenomen. Alles wat word opgehaald komt ten goede van de leerlingen van de school. Ook staat er elke maand een container bij de Gijminkschool voor mensen die het willen komen brengen.

Gerelateerde berichten

  • Villa 70 viert eerste lustrum9 februari 2017 Villa 70 viert eerste lustrum Het is deze maand vijf jaar geleden dat Villa 70 in Goor in gebruik is genomen. Het buurthuis werd in het nieuwe Gijmink in 2012 geopend en dat wordt komende dinsdag, 14 februari, gevierd. […]
  • Oud-papiercontainer HGB gesloten: Teveel restafval18 april 2020 Oud-papiercontainer HGB gesloten: Teveel restafval Door het Corona-virus kunnen mensen niet op heel veel plekken in Goor kun oud papier kwijt. Een uizondering was de container van de Heeckerenschool op het terrein van HBG aan de […]
  • Afvalcontainers in brand gevlogen13 februari 2016 Afvalcontainers in brand gevlogen Aan de Merelstraat zijn vanavond rond 19:15 uur afvalcontainers in brand gevlogen die tegen een schuur aan stonden. Daardoor heeft de schuur flinke rookschade opgelopen. Van de containers […]
  • Al bijna 37.000 euro opgehaald voor nieuwe trekkenwand Reggehof21 mei 2017 Al bijna 37.000 euro opgehaald voor nieuwe trekkenwand Reggehof De actie voor een nieuwe trekkenwand voor theater De Reggehof heeft voorlopig 36.742 euro opgehaald. Zo werd gisteravond rond middernacht duidelijk, tijdens de Reggehof-in-Trek-party. […]
  • Doppeninzameling voor het Diabetesfonds11 januari 2020 Doppeninzameling voor het Diabetesfonds Een mooi initiatief van de familie ten Kate in de Acaciastraat. Daar worden metalen doppen en deksels zoals kroonkurken van bierflesjes, limonadeflesjes en deksels van jam- en […]