Automobilist rijdt door na aanrijding met fietster

Een fietser is vanmorgen op de kruising Rembrandtstraat-Scherpenzeelseweg aangereden door een auto. De bestuurd van de wagen reed door na het incident. De vrouw reed bij haar woning weg en wilde het kruispunt oversteken. Op dat moment kwam er van links een personenauto die geen voorrang verleende en haar raakte. Hierdoor kwam de fietster ten val. Omstanders hebben eerste hulp verleend. Bij de huisartsenpost bleek later dat ze mogelijk wat gebroken heeft. De politie Hof van Twente vraagt eenieder die iets gezien heeft of betrokken is geweest bij het ongeval om zich te melden. Dit kan via social-media of het algemene nummer 0900-8844 onder vermelding van nummer 2019498194.

Gerelateerde berichten

  • Fietster gewond na aanrijding op Scherpenzeelseweg25 juni 2019 Fietster gewond na aanrijding op Scherpenzeelseweg Op de Scherpenzeelseweg in Goor is vanochtend een fietsster gewond geraakt nadat zij werd aangereden door een bestelbus. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend. Het slachtoffer is behandeld […]
  • Twee woninginbraken in een week1 oktober 2018 Twee woninginbraken in een week Het was een drukke week voor de hulpdiensten in Goor. Naast de open dag van onder meer de brandweer moest ook de politie drie keer handelend optreden. We berichtten deze week al over de […]
  • Veel controles, weinig boetes24 oktober 2015 Veel controles, weinig boetes Politiecontroles op verschillende plekken in Goor gisteren aan het eind van de middag en s'avonds. Fietsers en automobilisten werden gecontroleerd op de Diepenheimseweg, Molenstraat, […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Zwaar gehavende Goorse zoekt ‘oud vrouwtje’2 juni 2016 Zwaar gehavende Goorse zoekt ‘oud vrouwtje’ Ze werd afgelopen dinsdag hard van haar fiets gereden en liep daarbij flinke verwondingen op, met name aan haar gezicht. De dader koos het hazenpad en dus besloot Judith Haverkate haar […]