Groep 8 ’t Gijmink in de ban van bomen

Een groene Hof is onze wens, dus plant een boom voor dier en mens!’ Met deze slogan speelt de Groene Loper Hof van Twente in op de actie van de provincie om in Overijssel 1,1 miljoen bomen te planten, voor elke inwoner één. Aan die actie heeft groep 8 van Ods ’t Gijmink ook kleur gegeven door bomen te planten. Ze deden eveneens een boomquiz (foto).

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Een groener en eetbaar Goor?13 mei 2017 Een groener en eetbaar Goor? Goor kan goed op de toeristische kaart gezet worden als de stad groener en 'eetbaar' wordt. Dat is de uitkomst van een onderzoek van zes studenten van de Wageningen Universiteit. Gisteren […]
  • Thema Allegorische Optocht 2016: ’t is wat!9 oktober 2015 Thema Allegorische Optocht 2016: ’t is wat! Het thema van de Allegorische Optocht voor Schoolfeest 2016 is bekend. Tijdens de jaarlijkse evaluatie met alle deelnemers in de Bebsel, is gisteravond 't Is Wat!' uit de koker komen […]
  • Fien (3) in nieuwe clip met idolen K324 november 2014 Fien (3) in nieuwe clip met idolen K3 Het is de ultieme wens van elke telg; optreden met jouw idolen. Voor de immer vrolijke Fien Haverkate (3) werd die droom dit weekend werkelijkheid. Ze mocht als trompettist optreden in de […]
  • Op de brommer door Europa…26 augustus 2019 Op de brommer door Europa… Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week […]