Illegale stort van zwerfaval duurt voort

Het is en blijft een heet hangijzer. Het storten van zwerfaval. In de afgelopen week was het weer raak bij het milieu-plein tegenover de Jumbo-supermarkt waar een bespottelijk grote lading huisraad werd gedumpt. Van dit incident is melding gemaakt bij de gemeente die Twente Milieu de opdracht gaf om ‘schoon schip’ te maken. Dat geldt ook voor de vondst van een lading autobanden aan de Herikerweg net buiten Goor.

Gerelateerde berichten

  • Klacht tegen vuilnisbelt Jumbo en roep om cameratoezicht14 mei 2020 Klacht tegen vuilnisbelt Jumbo en roep om cameratoezicht Als het geen papier is of glaswerk, dan is het wel een stort van oude kleding. De bewoners rondom de Jumbo zijn het meer dan beu. Deze week is dan ook een klacht ingediend bij de gemeente […]
  • Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe26 maart 2020 Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe Of het met de Corona-crisis te maken heeft en de bijbehorende 'opruimwoede' bij de thuisblijvers, is niet bekend maar het is wel een gegeven dat het dumpen van afval in de afgelopen week […]
  • Cameratoezicht bij milieu-eilanden3 juli 2020 Cameratoezicht bij milieu-eilanden De gemeente erkent dat diverse milieu-eilanden een 'Napolitaanse' indruk maken op het straatbeeld in Goor en heeft besloten om een proef te starten met cameratoezicht. Naar aanleiding van […]
  • Illegaal dumpen afval blijft een probleem7 november 2018 Illegaal dumpen afval blijft een probleem Het illegaal storten van afval blijft in Goor een probleem. Met name bij de milieupleinen is het nog steeds schering en inslag. Deze week werd ook op de parkeerplaats tegenover de […]
  • GroenLinks en SP over afvaldump: ‘Napolitaanse toestanden…’25 mei 2020 GroenLinks en SP over afvaldump: ‘Napolitaanse toestanden…’ De oppositiepartijen GroenLinks en SP in de gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente hebben het College van B&W vragen gesteld over de toename van het dumpen van afval in Goor. Met […]