Paul Spekenbrink viert 50e verjaardag

Feest aan de Schoolstraat in Goor. Daar wordt vandaag gevierd dat Paul Spekenbrink alweer toe is aan zijn 50ste verjaardag. Vanavond wordt het feest gevierd samen met de familie, buurt, vrienden en collega’s die hem ook via deze weg van harte feliciteren !

Gerelateerde berichten

  • Goorse Pinkpop-versie voor Paul Gelen5 juni 2017 Goorse Pinkpop-versie voor Paul Gelen Zomaar in een achtertuin in de Goorse Schoolstraat. Diverse podia, veel muziek, tappunten en food-trucks. De kleur roze overheerst. De grote banners, plastic bekers en de polsbandjes laten […]
  • Jarige Jorn gewekt door Relliesirene16 juni 2019 Jarige Jorn gewekt door Relliesirene Op de vroege zondagochtend klonk er een sirene door de Goorse straten. De verantwoordelijken waren de leden van de Goorse Biertent Rellie die voor de zondagse vergadering eerst in optocht […]
  • Annie en Gerard 50 jaar getrouwd27 december 2018 Annie en Gerard 50 jaar getrouwd Groot feest vandaag in en om huize Rougoor aan de Goorse Scherpenzeelseweg. Daar wordt gevierd dat Annie en Gerard Rougoor alweer vijftig jaar getrouwd zijn. Volgens de familie letterlijk […]
  • Marian Spenkelink ziet Sarah13 juli 2019 Marian Spenkelink ziet Sarah Marian Spenkelink is bijna Sarah. De voormalig 'Deepse' wordt komende dinsdag 50 jaar en dat wordt vanavond groots gevierd met een feest bij Bergzicht. De goedlachse Marian, die immer […]
  • Patrick ter Elst wordt Abraham op Gran Canaria12 september 2018 Patrick ter Elst wordt Abraham op Gran Canaria Groot feest op het Spaanse schiereiland Gran Canaria in het afgelopen weekeinde. Daar vierde de Goorse fotograaf- en scheidsrechter Patrick ter Elst niet alleen vakantie met zijn familie, […]