Dag van de mantelzorg

Het is vandaag 10 november en dat betekent voor deze zondag dat het de ‘Dag van de Mantelzorg’ is. Als dank voor hun inzet, toewijding, aandacht en energie heeft Salut samen met de gemeente Hof van Twente mantelzorgers in het zonnetje gezet en iets lekkers van de warme bakker aangeboden. Mantelzorgers zorgen langdurig voor iemand in hun directe omgeving die chronisch ziek, gehandicapt of dementie heeft. Langdurig verzorgen is niet altijd eenvoudig en kan overbelasten. Daarom is het belangrijk te weten hoe energie te blijven houden en welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn. Wie mantelzorger is of een mantelzorger kent kan deze laten registreren bij Salut om op de hoogte gehouden te worden van nieuws, activiteiten- en het cursusaanbod. Bellen kan met nummer: 0547-260053, appen met nummer: 06-2089 4999. Het mailadres is info@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Mantelzorgers in het zonnetje gezet10 november 2020 Mantelzorgers in het zonnetje gezet Het is 10 november en dus de 'Dag van de Mantelzorg'. Op deze dag zetten Salut en de gemeente Hof van Twente mantelzorgers in het zonnetje. Die uit waardering voor hun inzet, toewijding, […]
  • Schoolfeestfonds ondersteunt mantelzorgers30 oktober 2015 Schoolfeestfonds ondersteunt mantelzorgers De mantelzorgers in Goor en omgeving worden op de zogenoemde Dag van de Mantelzorg in het zonnetje gezet. Op dinsdag 10 november wordt er in dat kader een bijeenkomst georganiseerd bij 't […]
  • Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie6 september 2017 Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie De Goorse Ingrid Keestra heeft een boek geschreven over Alzheimer en dementie dat volgende week dinsdag 19 september (twee dagen voor Wereld-Alzheimerdag) zal worden gepresenteerd in De […]
  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’26 februari 2018 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ Salut biedt voor mantelzorgers uit Goor en omgeving een gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid informatie gegeven over deze ziekte. De deelnemers […]
  • Inloopochtend mantelzorgers bij Salut6 juli 2016 Inloopochtend mantelzorgers bij Salut De gemeente gaat in gesprek met haar mantelzorgers over de waardering en mogelijke verbeterpunten. Gemeentes mogen sinds vorig jaar zelf bepalen op welke manier zij mantelzorgers […]