GFC wint in eenvoudig in Rijssen

Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 gewonnen door de ploeg van trainer Romano Lammertink. Bij rust was het ondanks een groot overwicht en de nodige kansen ‘slechts’ 0-1 door een fraaie treffer in de 41e minuut van spits Tim Wassink die ondanks griep toch speelde. Hij kreeg vlak voor rust op het Rijssense knollenveld nog een grote kans maar zag zijn inzet via de binnenkant van de paal het veld weer in stuiteren.

In het tweede bedrijf waren de rood zwarten beter op schot al was de 0-2, tien minuten na rust, een eigen doelpunt. De 0-3 kwam op naam van Daan Zwierink terwij Olaf Siegers voor de vierde Goorse treffer zorgde. Het slotakkoord was voor Collin Mensink die een vrije trap fraai in de bovenhoek krulde. GFC is nu de nummer vier op de ranglijst in de zaterdag vierde klasse E met 18 punten uit 8 wedstrijden. En dat is slechts één punt minder dan koploper Blauw Wit uit Holten, dat wel een wedstrijd minder gespeeld heeft.

Gerelateerde berichten

  • Siegers op schot tegen RDC10 oktober 2020 Siegers op schot tegen RDC Het is de week van Olaf Siegers. De aanvaller van GFC scoorde vorige week al drie keer in het duel tegen Gorssel (3-6 winst) en afgelopen dinsdag drie keer in de wedstrijd om de Tukker […]
  • GFC laat in slotfase punten liggen bij koploper Daarlerveen: 3-37 maart 2020 GFC laat in slotfase punten liggen bij koploper Daarlerveen: 3-3 Na 90 minuten en maar liefst 9 minuten blessuretijd stond er 3-3 op het scorebord in Daarlerveen. En daar was GFC het minst tevreden mee want die Goorse ploeg voelde zich benadeeld door […]
  • GFC in matig duel onderuit bij Heracles8 februari 2020 GFC in matig duel onderuit bij Heracles GFC ging vandaag in Almelo in een matig duel met 2-1 onderuit tegen AVC Heracles. Op het terrein aan de Bornsestraat waar ooit het knusse stadionnetje van de profs van Heracles stond, […]
  • GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker23 november 2019 GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker GFC heeft vanmiddag een duidelijke en verdiende 4-1 zege geboekt op het Hengelose ATC'65 dat vooraf evenveel punten (18) had dan de rood zwarten. Tim Wassink (foto) was wederom op schot […]
  • GFC in matig duel langs MVV’6926 oktober 2019 GFC in matig duel langs MVV’69 Zonder tot heel goed voetbal te komen heeft GFC vanmiddag een belangrijke zege geboekt. In Marle won de ploeg van trainer Romano Lammertink verdiend met 1-3 van MVV’69. Bij rust was het […]