GFC wint in eenvoudig in Rijssen

Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 gewonnen door de ploeg van trainer Romano Lammertink. Bij rust was het ondanks een groot overwicht en de nodige kansen ‘slechts’ 0-1 door een fraaie treffer in de 41e minuut van spits Tim Wassink die ondanks griep toch speelde. Hij kreeg vlak voor rust op het Rijssense knollenveld nog een grote kans maar zag zijn inzet via de binnenkant van de paal het veld weer in stuiteren.

In het tweede bedrijf waren de rood zwarten beter op schot al was de 0-2, tien minuten na rust, een eigen doelpunt. De 0-3 kwam op naam van Daan Zwierink terwij Olaf Siegers voor de vierde Goorse treffer zorgde. Het slotakkoord was voor Collin Mensink die een vrije trap fraai in de bovenhoek krulde. GFC is nu de nummer vier op de ranglijst in de zaterdag vierde klasse E met 18 punten uit 8 wedstrijden. En dat is slechts één punt minder dan koploper Blauw Wit uit Holten, dat wel een wedstrijd minder gespeeld heeft.