Geparkeerde Mercedes aangereden in PC Hoofdstraat

Een zwarte Mercedes die stond geparkeerd in de PC Hoofdstraat in Goor is vanochtend (zaterdagochtend) aangereden en daardoor beschadigd geraakt aan de voorzijde. De wagen is waarschijnlijk aangetikt door een aanhanger. De eigenaren, die de auto een dag daarvoor kochten, hebben geen idee wie verantwoordelijk is en hebben aangifte gedaan bij de politie. Eventuele getuigen kunnen zich daar melden.

Gerelateerde berichten

  • Monique Beltman heeft nu vier kruisjes21 december 2017 Monique Beltman heeft nu vier kruisjes Het is groot feest in de PC Hooftstraat waar Monique Beltman op deze een-na-laatste donderdag van dit jaar haar veertigste verjaardag viert. Het gezelligheidsdier is al jaren werkzaam in […]
  • Peperdure Mercedes belandt in berm30 maart 2016 Peperdure Mercedes belandt in berm Het trok zelfs de aandacht van de regionale omroep. Een futuristische Mercedes in de berm op de weg van Goor naar Markelo. Daar hoort een auto van die status en waarde niet weg te kwijnen. […]
  • Bestelbussen vernield op parkeerplaats Mossendam16 september 2019 Bestelbussen vernield op parkeerplaats Mossendam Op de parkeerplaats achter sporthal De Mossendam naast het GFC-veld zijn in het afgelopen weekeinde twee busjes van 'De Washand' vernield. De wagens zijn bekrast en er werd een spiegel […]
  • Autokrasser blijft actief in Goor18 september 2019 Autokrasser blijft actief in Goor Het lijkt erop dat er een structurele autokrasser actief is in het Goorse. Nadat gisteren werd ontdekt dat twee bestelbusssen op de parkeerplaats van sporthal De Mossendam werden vernield […]
  • Kerstverlichting vernield op diverse plekken in Goor (Update)28 december 2015 Kerstverlichting vernield op diverse plekken in Goor (Update) Op versdchillende plaatsen is in Goor in het afgelopen weekend kerstverlichting vernield. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. Bij meerdere huishoudens aan de Iependijk en de […]