Twenthe op schot tegen Hoeve Vooruit: 5-0

Na een bedroevende start in de competitie lijkt het lek bij vv Twenthe boven. Na de eerste zege vorige week in en tegen Buurse, deklasseerde de ploeg van trainer Hans Dirksen vanmiddag Hoeve Vooruit. Op sportpark ’t Piepwillem werd het vanmiddag 5-0. Koen Morsink scoorde drie treffers voor de Goorse Tricolores, Jeffrey Asbroek maakte de overige twee goals.

Twenthe had van meet af aan een groot overwicht en kwam al na vier mimuten op voorsprong. Na een snelle uitval kwam de bal middels een voorzet vanaf de achterlijn voor de voeten van Koen Morsink die in de korte hoek goed binnen schoot: 1-0. De tweede goal, na een klein half uur, was een kopie van de eerste alleen was toen Jeffrey Asbroek de afmaker. vlak voor rust leek Hoeve Vooruit terug te komen in de wedstrijd. Maar de treffer werd na een vlagsignaal van de grensrechter afgekeurd. In de daaropvolgende aanval besliste Jeffrey Asbroek van 25 meter het duel: 3-0.

Na de thee bleef Twenthe het duel controleren en tekende Koen Morsink na 21 minuten voor zijn tweede van de middag; Ook het slotakkoord was voor de behendige aanvaller die ook de 5e binnen schoot. Door de zege klimt Twenthe naar de 9e plaats op de ranglijst in de vierde klasse B. De Goorse ploeg heeft nu 8 punten uit 7 wedstrijden. Twenthe speelt komende dinsdag thuis voor de Tukker Cup tegen De Zweef. Volgende week zondag staat het competitieduel tegen Victoria’28 op de rol. Ook deze wedstrijd wordt in Goor gespeeld.