Twenthe op schot tegen Hoeve Vooruit: 5-0

Na een bedroevende start in de competitie lijkt het lek bij vv Twenthe boven. Na de eerste zege vorige week in en tegen Buurse, deklasseerde de ploeg van trainer Hans Dirksen vanmiddag Hoeve Vooruit. Op sportpark ’t Piepwillem werd het vanmiddag 5-0. Koen Morsink scoorde drie treffers voor de Goorse Tricolores, Jeffrey Asbroek maakte de overige twee goals.

Twenthe had van meet af aan een groot overwicht en kwam al na vier mimuten op voorsprong. Na een snelle uitval kwam de bal middels een voorzet vanaf de achterlijn voor de voeten van Koen Morsink die in de korte hoek goed binnen schoot: 1-0. De tweede goal, na een klein half uur, was een kopie van de eerste alleen was toen Jeffrey Asbroek de afmaker. vlak voor rust leek Hoeve Vooruit terug te komen in de wedstrijd. Maar de treffer werd na een vlagsignaal van de grensrechter afgekeurd. In de daaropvolgende aanval besliste Jeffrey Asbroek van 25 meter het duel: 3-0.

Na de thee bleef Twenthe het duel controleren en tekende Koen Morsink na 21 minuten voor zijn tweede van de middag; Ook het slotakkoord was voor de behendige aanvaller die ook de 5e binnen schoot. Door de zege klimt Twenthe naar de 9e plaats op de ranglijst in de vierde klasse B. De Goorse ploeg heeft nu 8 punten uit 7 wedstrijden. Twenthe speelt komende dinsdag thuis voor de Tukker Cup tegen De Zweef. Volgende week zondag staat het competitieduel tegen Victoria’28 op de rol. Ook deze wedstrijd wordt in Goor gespeeld.

Gerelateerde berichten

  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Twenthe komt in Rietmolen niet verder dan 1-129 september 2019 Twenthe komt in Rietmolen niet verder dan 1-1 Het vorig jaar uit de derde klasse gedegradeerde vv Twenthe kan tot dusver in de vierde klasse nog niet imponeren. De ploeg van trainer Hans Dirksen moest na de puntendeling van vorige […]
  • Bij GFC moet het nu echt gebeuren18 maart 2017 Bij GFC moet het nu echt gebeuren De situatie voor GFC wordt steeds nijpender. De Goorse ploeg staat in de vierde klasse B in de onderste regionen en moet vrezen voor nacompetitie. "Ja we staan veel te laag" aldus trainer […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe op eigen veld onderuit tegen Reunie27 oktober 2019 Twenthe op eigen veld onderuit tegen Reunie Twenthe weet nog niet wat winnen is in het lopende seizoen in de vierde klasse B. Vanmiddag was het Borculose Reunie met 0-3 te sterk voor de Goorse Tricolores. Na een klein kwartier […]