Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd

Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op ’t Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink besliste vlak voor tijd het duel. Het werd na 22 minuten 1-0 door een fraai genomen vrije trap van Christian Jimenez vanaf de rand van de 16-meter. De gelijkmaker viel 9 minuten voor rust: 1-1. Een minuut later was het alweer 2-1 toen Unal Kel trefzeker was. In een knotsgekke slotfase van de eerste helft werd het 2-2 in de 42e minuut en daarmee was het nog niet gedaan. Hector ging alsnog met een voorsprong de rust in. Wesley Zwoferink tekende voor de 3-2.

De beslissende penalty van Wesely Zwoferink

Niet ver na rust kwam de ploeg uit Borculo weer op gelijke hoogte en leek Hector een moeilijke tweede helft te gaan krijgen maar de formatie van de scheidende trainer Mark Dijkstra hield uitstekend stand tegen het goed voetballende Reunie. Vlak voor tijd werd een Hector-aanval besloten met een overtreding op Unal Kel in het strafschopgebied. De terecht toegekende strafschop werd uitstekend benut door Wesley Zwoferink die met zijn tweede van de middag het duel in Goors voordeel besliste. Hector is nu de nummer acht op de ranglijst in 4B met 9 punten uit 8 wedstrijden. Volgende week staat voor Hector de Hofderby in en tegen Markelo op het programma.