Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd

Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op ’t Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink besliste vlak voor tijd het duel. Het werd na 22 minuten 1-0 door een fraai genomen vrije trap van Christian Jimenez vanaf de rand van de 16-meter. De gelijkmaker viel 9 minuten voor rust: 1-1. Een minuut later was het alweer 2-1 toen Unal Kel trefzeker was. In een knotsgekke slotfase van de eerste helft werd het 2-2 in de 42e minuut en daarmee was het nog niet gedaan. Hector ging alsnog met een voorsprong de rust in. Wesley Zwoferink tekende voor de 3-2.

De beslissende penalty van Wesely Zwoferink

Niet ver na rust kwam de ploeg uit Borculo weer op gelijke hoogte en leek Hector een moeilijke tweede helft te gaan krijgen maar de formatie van de scheidende trainer Mark Dijkstra hield uitstekend stand tegen het goed voetballende Reunie. Vlak voor tijd werd een Hector-aanval besloten met een overtreding op Unal Kel in het strafschopgebied. De terecht toegekende strafschop werd uitstekend benut door Wesley Zwoferink die met zijn tweede van de middag het duel in Goors voordeel besliste. Hector is nu de nummer acht op de ranglijst in 4B met 9 punten uit 8 wedstrijden. Volgende week staat voor Hector de Hofderby in en tegen Markelo op het programma.

Gerelateerde berichten

  • Hector in extremis langs Diepenheim: 3-227 oktober 2019 Hector in extremis langs Diepenheim: 3-2 Hector heeft de eerste zege in het nieuwe voetbalseizoen te pakken. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam vanmiddag in de Hofderby tegen vv Diepenheim twee keer op achterstand maar won […]
  • Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria3 november 2019 Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria Hector speelde vanmiddag in Enschede met 2-2 gelijk tegen Victoria'28. De ploeg van trainer Mark Dijkstra stond na 18 minuten met 0-2 voor. Sjoerd Koster zette na tien minuten Hector op […]
  • Sneu verlies Hector in Beltrum16 februari 2020 Sneu verlies Hector in Beltrum Hector leek lang op weg naar een gelijkspel in het uitduel met VIOS in Beltrum maar stapte uiteindelijk toch met lege handen van het veld. Het werd 2-1 in het Gelderse dorp na een […]
  • Derde nederlaag op rij voor Hector1 maart 2020 Derde nederlaag op rij voor Hector Hector verloor vandaag op eigen veld nipt met 0-1 van Sportclub Neede. Het was de derde nederlaag op rij voor de ploeg van trainer Mark Dijkstra. Tegen subtopper Neede werd het na een […]
  • Hector klopt Buurse: 3-21 december 2019 Hector klopt Buurse: 3-2 Een mooie en belangrijke overwinning voor SV Hector vanmiddag op eigen veld tegen Buurse. Uiteindelijk werd het 3-2 voor de groen witten na een eigen goal van de bezoekers in de slotfase […]