Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd

Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op ’t Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink besliste vlak voor tijd het duel. Het werd na 22 minuten 1-0 door een fraai genomen vrije trap van Christian Jimenez vanaf de rand van de 16-meter. De gelijkmaker viel 9 minuten voor rust: 1-1. Een minuut later was het alweer 2-1 toen Unal Kel trefzeker was. In een knotsgekke slotfase van de eerste helft werd het 2-2 in de 42e minuut en daarmee was het nog niet gedaan. Hector ging alsnog met een voorsprong de rust in. Wesley Zwoferink tekende voor de 3-2.

De beslissende penalty van Wesely Zwoferink

Niet ver na rust kwam de ploeg uit Borculo weer op gelijke hoogte en leek Hector een moeilijke tweede helft te gaan krijgen maar de formatie van de scheidende trainer Mark Dijkstra hield uitstekend stand tegen het goed voetballende Reunie. Vlak voor tijd werd een Hector-aanval besloten met een overtreding op Unal Kel in het strafschopgebied. De terecht toegekende strafschop werd uitstekend benut door Wesley Zwoferink die met zijn tweede van de middag het duel in Goors voordeel besliste. Hector is nu de nummer acht op de ranglijst in 4B met 9 punten uit 8 wedstrijden. Volgende week staat voor Hector de Hofderby in en tegen Markelo op het programma.

Gerelateerde berichten

  • Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie8 mei 2022 Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie SV Hector moet nog alle zeilen bij zetten om de nacompetitie te ontlopen. De ploeg van trainer Jordy Drenth verloor vandaag van het Borculose Reunie met 4-1. Op sportpark 't Doesgoor werd […]
  • Hector onderuit tegen FC Eibergen18 april 2022 Hector onderuit tegen FC Eibergen SV Hector heeft het goede resultaat van afgelopen donderdag (0-1 winst bij Hoeve Vooruit) geen vervolg kunnen geven. In de thuiswedstrijd tegen FC Eibergen werd met 0-2 verloren. Na een […]
  • Hector wint weer en doet goede zaken3 maart 2022 Hector wint weer en doet goede zaken SV Hector won vandaag voor de derde keer dit seizoen en deed na de overwinning van afgelopen zondag tegen Rietmolen (4-1) ook op deze donderdagavond uitstekende zaken in de strijd om […]
  • Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege7 november 2021 Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege SV Hector heeft de eerste overwinning van dit seizoen te pakken. Op het eigen Doesgoor werd Hoeve Vooruit met 2-0 verslagen. De goals kwamen in de tweede helft van het hoofd en de voet […]
  • Hector pakt eerste punt van het seizoen24 oktober 2021 Hector pakt eerste punt van het seizoen Hector speelde vanmiddag op het eigen Doesgoor met 3-3 gelijk tegen sv Delden, vooraf de nummer 2 van de ranglijst, en pakte daarmee het eerste punt in dit seizoen. En dat hadden er […]