Inval FIOD bij Houtkachelbedrijf Spechthorstweg (UPDATE)

De FIOD heeft vanochtend een inval gedaan bij een houtkachelbedrijf aan de Spechthorstweg in Goor. Ook de politie en de douane verleenden daarbij assistentie. In het pand zijn vaten aangetroffen waarvan de inhoud door de brandweer wordt onderzocht. Ook zijn er diverse andere spullen in beslag genomen in het kader van een strafrechtelijk onderzoek. Op het hetzelfde moment was er ook een inval in een woning in Enter waarbij meerdere voertuigen in beslag zijn genomen. Of deze twee zaken een verband hebben is ook nog niet duidelijk.

UPDATE: Volgens RTV Oost zijn er na het onderzoek twee mannen en een vrouw uit de gemeente Wierden aangehouden waarbij beslag is gelegd op bankrekeningen en diverse voertuigen. Ook zijn er verdovende middelen aangetroffen in de doorzochte bedrijfspanden.

Foto’s: Hof van Twente Fotografie

Gerelateerde berichten

  • Auto botst achterop bestelbus17 oktober 2018 Auto botst achterop bestelbus Op de kruising van de Spechthorstweg met de Wheeweg heeft vanmiddag een kop-staartbotsing plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus. De bestelbus wilde vermoedelijk vanaf de […]
  • Hennepkwekerij op ’t Jannink26 januari 2017 Hennepkwekerij op ’t Jannink De politie heeft vanochtend na een inval een hennepkwekerij ontdekt in een appartement op 't Jannink in het centrum van Goor. In de woning waar professionele apparatuur aanwezig was werden […]
  • Oorzaak inval: wereldwijde drugshandel6 juni 2018 Oorzaak inval: wereldwijde drugshandel De inval gisteren in een unit van een bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein Zenkeldamshoek had te maken met wereldwijde drugshandel. Dat heeft de nationale politie vandaag bekend […]
  • Inval in bedrijfsunit aan Nieuwkampsmaten5 juni 2018 Inval in bedrijfsunit aan Nieuwkampsmaten In een unit in een bedrijfsverzamelgebouw (foto) aan de Nieuwkampsmaten op industrieterrein Zenkeldamshoek, heeft politie vanochtend een inval gedaan. Er gingen eveneens rechercheurs en […]
  • Scooters en wapens gevonden in de Gorterstraat27 juni 2020 Scooters en wapens gevonden in de Gorterstraat De politie heeft donderdag in de Gorterstraat een inval gedaan in een woning. Daar werden twee scooters in beslag genomen alsmede een gasalarmpistool en een taser. De bewoners is […]