Illegaal vuurwerk in beslag genomen in de Rozenstraat

In een woning aan de Rozenstraat is gisteren illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen door de politie. Die ging polshoogter nemen na een melding via Misdaad Anoniem. Er werden 132 nitraatbommen aangetroffen alsmede een behoorlijke hoeveelheid fop- en schertsvuurwerk gevonden. Tegen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Foto: Politie Hof van Twente

Gerelateerde berichten

  • Aanhoudingen na vuurwerkoverlast25 november 2016 Aanhoudingen na vuurwerkoverlast Er werd in het Goorse, met name via social media als Facebook, al langer over geklaagd. Harde knallen die bewoners van diverse Goorse wijken opschrikten in de afgelopen weken. Door één van […]
  • Gorenaren opgepakt met 150 kilo vuurwerk23 december 2020 Gorenaren opgepakt met 150 kilo vuurwerk Twee mannen uit Goor zijn vanavond aangehouden met 150 kilogram consumentenvuurwerk in de auto. De politie kreeg argwaan omdat het voertuig de Duitse grens over ging en na korte tijd weer […]
  • Ruim 42 kilo illegaal vuurwerk in garagebox aangetroffen15 december 2020 Ruim 42 kilo illegaal vuurwerk in garagebox aangetroffen In een garagebox aan de Pieter Langedijkstraat in Goor heeft de politie 42 en halve kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. De politie had een Gorenaar op het oog in het kader van een […]
  • Illegaal vuurwerk in beslag genomen18 november 2020 Illegaal vuurwerk in beslag genomen De politie heeft gisteravond een groot aantal Cobra's in beslag genomen op 't Heeckeren. De eigenaar van het zware illegale vuurwerk is getraceerd via informatie op social media bekend […]
  • Voormalig politiebureau Rozenstraat gereed voor opvang Oekraïners1 april 2022 Voormalig politiebureau Rozenstraat gereed voor opvang Oekraïners Het voormalige politiebureau in de Rozenstraat is klaar voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Met behulp van vele instanties, bedrijven en particulieren is er in twee weken tijd […]