Illegaal vuurwerk in beslag genomen in de Rozenstraat

In een woning aan de Rozenstraat is gisteren illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen door de politie. Die ging polshoogter nemen na een melding via Misdaad Anoniem. Er werden 132 nitraatbommen aangetroffen alsmede een behoorlijke hoeveelheid fop- en schertsvuurwerk gevonden. Tegen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Foto: Politie Hof van Twente

Gerelateerde berichten

  • Aanhoudingen na vuurwerkoverlast25 november 2016 Aanhoudingen na vuurwerkoverlast Er werd in het Goorse, met name via social media als Facebook, al langer over geklaagd. Harde knallen die bewoners van diverse Goorse wijken opschrikten in de afgelopen weken. Door één van […]
  • Drie inbraken door vermoedelijk zelfde dader(s)14 november 2019 Drie inbraken door vermoedelijk zelfde dader(s) Er zijn vannacht drie brute inbraken gepleegd in woningen aan de Rozenstraat, de Lindelaan en de Schoolstraat. Forensisch onderzoek heeft uitgewezen dat het vermoedelijk om dezelfde […]
  • Arrestatie na vondst grote partij illegaal vuurwerk15 december 2016 Arrestatie na vondst grote partij illegaal vuurwerk De politie heeft woensdag in een Goors bedrijfspand maar liefst 200 kilo aan illegaal vuurwerk aangetroffen, zo meldt het korps via Twitter. Tijdens de vondst heeft de politie ook een man […]
  • Poging tot inbraak aan de Rozenstraat11 februari 2017 Poging tot inbraak aan de Rozenstraat Een poging tot inbraak aan de Rozenstraat vannacht. Aan de achterzijde van de schuur is een gat geboord om het slot te forceren. De dader(s) sloeg(en) toe in het holst van de nacht. Ze […]
  • Politie in actie tegen afsteken vuurwerk16 mei 2018 Politie in actie tegen afsteken vuurwerk De politie Hof van Twente waarschuwt via de Facebookpagina voor het illegaal afsteken van vuurwerk. Er komen bij de plaatselijke hermandad steeds vaker klachten binnen over vuurwerk dat […]