Filmfestival krijgt zeker een vervolg

Het Filmfestival in de Goorse Reggehof was afgelopen zondag wederom een groot succes en krijgt een vervolg tijdens een vijfde editie op 8 november van het volgend jaar. Een behoorlijk aantal filmliefhebbers waren al tijdig aanwezig om ‘De Dirigent’ te bekijken; een film over een krachtige vrouw in een tijd waarin deze eigenschap niet gebruikelijk én wenselijk was. Na afloop van de eerste film werd een lunch uitgeserveerd om daarna de Oscarwinnenden film ‘Green Book’ te aanschouwen. De reacties van de bezoekers over de combinatie van films en de lunch waren enthousiast waardoor er dus volgend jaar een eerste lustrum gevierd zal worden.

Filmliefhebbers aan de lunch in de foyer van De Reggehof

Gerelateerde berichten

  • Morgen filmfestival bij Alleman10 november 2018 Morgen filmfestival bij Alleman Filmliefhebbers komen morgen uitgebreid aan hun trekken in de Goorse Reggehof bij Filmhuis Alleman. Daar is morgen een filmfestival met drie films die kunnen worden bekeken en een lunch […]
  • Vrijwilligers Filmhuis Alleman gehuldigd9 september 2016 Vrijwilligers Filmhuis Alleman gehuldigd Vijf vrijwilligers van Filmhuis Alleman die vanaf het eerste uur betrokken zijn bij de Goorse bioscoop zijn deze week in het zonnetje gezet. Het filmhuis zag tien jaar geleden het […]
  • Tegenwind, Premium, KNA en filmfestival28 oktober 2016 Tegenwind, Premium, KNA en filmfestival En weer een volle activiteitenagenda met allereerst een wel hele actuele titel van de voorstelling die Lenette van Dongen vanavond geeft in De Reggehof. De cabaretière brengt haar […]
  • De geboorte van de RH-Bioscoop in De Reggehof6 augustus 2020 De geboorte van de RH-Bioscoop in De Reggehof Het Filmhuis Alleman maakt nog dit jaar promotie. Goor krijgt een eigen bioscoop. In De Reggehof ziet RH-Bioscoop nog dit jaar het levenslicht. Filmhuis Alleman heeft de laatste jaren al […]
  • Kinderfilms bij Cinekid in de Herfstvakantie19 oktober 2019 Kinderfilms bij Cinekid in de Herfstvakantie In de herfstvakantie is voor de Goorse kinderen ook weer de mogelijkheid om diverse films te zien tijdens het kinderfilmfestival Cinekid! Filmhuis Alleman begint op dinsdag 22 oktober om […]