Twenthe wint van De Zweef in Tukker Cup

Twenthe heeft vanavond de derde poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup met 4-0 gewonnen van het zaterdagteam van De Zweef. Bij rust was het 1-0 door een treffer van de jonge Luuk Freriksen. Na de thee werd de score opgeschroefd door Daan de Lat, Robin Slaghuis en Jelle Horselenberg. Twenthe is, op doelsaldo, als derde geĆ«indigd in de poule waarin verder Achilles’12 en HSC’21 o21 zaten. Daardoor gaat de ploeg van trainer Hans Dirksen door in de zogenoemde B-poule.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe hard onderuit bij Colmschate22 april 2018 Twenthe hard onderuit bij Colmschate Twenthe heeft vanmiddag, na vijf zeges op rij, een fikse nederlaag geleden tegen Colmschate'33. Het werd 5-1 in Deventer. De Goorse ploeg kwam vlot op 2-0 achter uit twee dode […]
  • Twenthe in zonnig Spanje onderuit in oefenduel7 januari 2020 Twenthe in zonnig Spanje onderuit in oefenduel Het moet uiteindelijk leiden tot betere prestaties in de tweede seizoenshelft in de vierde klasse B voor de selectie van vv Twenthe. Die vertrok zaterdagnacht voor een heus trainingskamp […]
  • Twenthe heeft wonder nodig om nacompetitie te ontlopen19 mei 2019 Twenthe heeft wonder nodig om nacompetitie te ontlopen De kans is groot dat vv Twenthe veroordeeld is tot het spelen van nacompetitie om degradatie te ontlopen. De ploeg van trainer Hans Dirksen verloor vanmiddag op eigen veld met 0-3 van […]
  • Twenthe niet langs tiental Eilermark14 oktober 2018 Twenthe niet langs tiental Eilermark Na de twee verliespartijen tegen respectievelijk Sportlust Glanerbrug en Saasveldia ging vv Twenthe vanmiddag wederom onderuit in de derde klasse A. De thuiswedstrijd tegen het […]
  • Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen8 oktober 2019 Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen In de strijd om de Tukker Cup heeft GFC vanavond gewonnen met 4-3 van Tubantia uit Hengelo. Op Sportpark Heeckeren was het bij rust 2-0 door vroege treffers van Edo Schnieder en Tim […]