KNA samen The Squeezeboxdevils

Een bijzondere uitwisseling afgelopen weekend. Tijdens het herfstconcert van KNA acteerde de equipe samen met “The Squeezeboxdevils” uit een stadje bij Bremen.  Het was een erg leuk concert met zeer wisselende muziekstijlen. De avond werd ook nog eens zeer goed bezocht door jong en oud. KNA maakt zich langzaamaan op voor het jubileumjaar 2020, dan bestaat de vereniging 90 jaar.

Gerelateerde berichten

  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]
  • Wittrock in actie met KNA14 november 2021 Wittrock in actie met KNA Carl Wittrock gaat in concert met KNA. De Goorse dirigent van het harmonieorkest Apollo uit Goor zal zaterdag nu met zijn compositie te horen zijn met accordeonvereniging KNA. Voor de […]
  • Nieuw stuk Wittrock in première bij KNA13 juli 2021 Nieuw stuk Wittrock in première bij KNA Een hagelnieuwe compositie van de Goorse componist Carl Wittrock gaat op 20 november in première tijdens een concert van de Goorse accordeonvereniging KNA in samenwerking met Apollo. Het […]
  • Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents10 mei 2021 Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents Naar aanleiding van de zorgen van vier muziek- en zangverenigingen over de op handen zijnde fusie tussen De Reggehof en de muziekschool (Home of Talents), heeft de plaatselijke fractie […]
  • Oud-papier schema De Whee15 februari 2021 Oud-papier schema De Whee Accordeonvereniging Kunst na Arbeid heeft een aantal aanpassingen verricht in het schema voor het ophalen van oud-papier. De kalender van 2021 is bij deze vastgesteld voor de woonwijk De […]