VakantieXperts en Globe gaan samen

De Goorse reisbureaus VakantieXperts en Globe hebben een fusie aangekondigd. De reisaanbieders zullen in de toekomst samen verdergaan in het pand van Globe aan de Grotestraat. “We zitten niet in elkaars vaarwater, maar willen een betere machtspositie in Goor hebben”, zegt Petra ten Dam van VakantieXperts. “Dat wil niet zeggen dat het slecht gaat met VakantieXperts. In Almelo gaan Globe en VakantieXperts juist verder onder de naam van VakantieXperts.”

vakantiexperts

De fusie heeft geen gevolgen voor de medewerkers. Twee medewerkers van de vestiging in Goor gaan bij Globe aan de slag, de andere werknemers worden bij andere vestigingen van VakantieXperts ondergebracht. Wat er met het pand van VakantieXperts aan de Grotestraat gaat gebeuren is nog niet duidelijk.

Gerelateerde berichten

  • Josefien mag 60 kaarsjes uitblazen6 maart 2022 Josefien mag 60 kaarsjes uitblazen Groot feest voor Josefien van het Bolscher. De Goorse is zestig jaar geworden en dat mag natuurlijk niet zonder de nodige aandacht en versieringen voorbij gaan. Ook via deze weg wordt ze […]
  • Zaterdagteam wint playbackshow Twenthe12 januari 2015 Zaterdagteam wint playbackshow Twenthe De derde editie van de playbackshow bij vv Twenthe is een prooi geworden voor het zaterdagteam. Met een originele mix van muziek en performance werd het vierde team (foto) de loef […]
  • Volop zang en muziek in Goor29 oktober 2010 Volop zang en muziek in Goor Een overvol weekeinde met culturele activiteiten in het Goorse dit weekeinde. Vanavond is het humoristische drama 'Ontboezemingen' te zien in De Reggehof. Morgen is de grote zaal van dit […]
  • De burgemeester leest voor…10 oktober 2017 De burgemeester leest voor… Gespannen luisterden de kinderen van groep 1 en 2 van De Albatros naar burgemeester Ellen Nauta. Zij las vanochtend voor uit het boek 'Ik zou wel een kindje lusten' in het kader van de […]
  • Inschrijving Open Goorse gestart4 augustus 2015 Inschrijving Open Goorse gestart Van zondag 23 tot en met zondag 30 augustus 2015 vinden weer de jaarlijkse open Goorse tenniskampioenschappen plaats. Dit toernooi wordt al jaren door beide tennisverenigingen  uit ’t […]