Nollen beste bakker van Nederland

Bakkerij Nollen mag zich met haar team een jaar lang de beste bakker van Nederland noemen. De onderneming met onder meer een vestiging in Goor en veel afzet in de Goorse Jumbo-supermarkt, deed dus met gouden succes mee aan de BakkersVakWedstrijden in het Fries Congrescentrum in Drachten. Brood- en banketbakkers, chocolatiers en patissiers – die zich hadden aangemeld – legden hun producten voor aan de onafhankelijke vakjury. De jury koos Nollen als beste bakker van het land aan en dat zorgde voor een brede glimlach bij ondernemer Vincent Nollen: “Ik ben zo ontzettend trots op onze bakkers!”

De Goorse vestiging van Bakkerij Nollen

Gerelateerde berichten

  • Van Otten: Beste provinciale gevulde speculaas 24 september 2014 Van Otten: Beste provinciale gevulde speculaas Bakkerij van Otten, met een vestiging in de Goorse Grotestraat, is provinciaal kampioen 'gevuld speculaas-maken' geworden. Eigenaar Eric van Otten deed meeĀ  aan een vakwedstrijd voor […]
  • Bakker Meinders opent vestiging in Goor29 april 2017 Bakker Meinders opent vestiging in Goor Bakkerij Meinders opent op korte termijn een vestiging in het centrum van Goor. Bakker en eigenaar Ruben Meinders van de regionale winkelketen gaat in het pand aan de Grotestraat 66 waar […]
  • Oliebollen Nollen elfde in AD-test, deel verkoop naar goede doel28 december 2017 Oliebollen Nollen elfde in AD-test, deel verkoop naar goede doel De oliebollen van Bakkerij Nollen hebben de elfde plek behaald in de landelijke AD oliebollentest. Met een score van 9,1 bleven ze maar nipt buiten de top tien. Er zijn in totaal 250 […]
  • Bakkerij Van Otten weg uit Goor20 maart 2017 Bakkerij Van Otten weg uit Goor Bakkerij Van Otten vertrekt uit Goor. De brood- en banketzaak in de Grotestraat zal binnen afzienbare tijd de deuren sluiten. De winkel werd gerund door onderneemster Rina Mijnen die het […]
  • Taart voor de bewoners van De Stoevelaar17 maart 2018 Taart voor de bewoners van De Stoevelaar Een cadeautje van Bakkerij Nollen voor de bewoners van verzorgingstehuis De Stoevelaar. De Goorse ouderen kregen een gratis gebakje van de bakker. Maar liefst 60 bewoners konden genieten […]