Nollen beste bakker van Nederland

Bakkerij Nollen mag zich met haar team een jaar lang de beste bakker van Nederland noemen. De onderneming met onder meer een vestiging in Goor en veel afzet in de Goorse Jumbo-supermarkt, deed dus met gouden succes mee aan de BakkersVakWedstrijden in het Fries Congrescentrum in Drachten. Brood- en banketbakkers, chocolatiers en patissiers – die zich hadden aangemeld – legden hun producten voor aan de onafhankelijke vakjury. De jury koos Nollen als beste bakker van het land aan en dat zorgde voor een brede glimlach bij ondernemer Vincent Nollen: “Ik ben zo ontzettend trots op onze bakkers!”

De Goorse vestiging van Bakkerij Nollen

Gerelateerde berichten

  • Nollen niet langer beste bakker van Nederland12 november 2021 Nollen niet langer beste bakker van Nederland Nadat Bakkerij Nollen zich twee jaar lang de beste brood-, koek- en banketbakker van Nederland mocht noemen, is die eer deze week gegaan naar Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk. Nollen, […]
  • Bakker Nollen heeft nu predikaat Hofleverancier21 november 2021 Bakker Nollen heeft nu predikaat Hofleverancier Bakkerij Nollen heeft, op de dag dat het bedrijf 100 jaar bestaat het predikaat Hofleverancier gekregen. Eigenaar Vincent Nollen kreeg het gisteren uit handen van burgemeester Ellen […]
  • Van Otten: Beste provinciale gevulde speculaas 24 september 2014 Van Otten: Beste provinciale gevulde speculaas Bakkerij van Otten, met een vestiging in de Goorse Grotestraat, is provinciaal kampioen 'gevuld speculaas-maken' geworden. Eigenaar Eric van Otten deed meeĀ  aan een vakwedstrijd voor […]
  • Bakwedstrijd in kader van bakkersjubileum30 juni 2021 Bakwedstrijd in kader van bakkersjubileum Ter ere van het 100-jarig bestaan van Bakkerij Nollen worden getalenteerde hobbybakkers uitgenodigd om de jubileumtaart te bedenken en te ontwikkelen. De bakkerij met een vestiging in […]
  • Bakker Meinders opent vestiging in Goor29 april 2017 Bakker Meinders opent vestiging in Goor Bakkerij Meinders opent op korte termijn een vestiging in het centrum van Goor. Bakker en eigenaar Ruben Meinders van de regionale winkelketen gaat in het pand aan de Grotestraat 66 waar […]