Drie inbraken door vermoedelijk zelfde dader(s)

Er zijn vannacht drie brute inbraken gepleegd in woningen aan de Rozenstraat, de Lindelaan en de Schoolstraat. Forensisch onderzoek heeft uitgewezen dat het vermoedelijk om dezelfde dader(s) gaat. De inbrekers kwamen de huizen binnen door kozijnen en sloten te doorboren. Daarbij is ook aanzienlijke schade veroorzaakt. Er zijn vanuit de woningen in ieder geval een aantal laptops en sieraden gestolen. Het vermoeden bestaat dat de inbrekers rond reden in een witte Combo. Die is tussen 01:00 uur en 02:00 uur, het tijdstip van de inbraken, gezien in de buurt. Getuigen en mensen die over eventuele camerabeelden beschikken óf meer weten over de witte Combo, wordt gevraagd zich te melden bij de Politie Hof van Twente. Daar is vanochtend ook aangifte gedaan.

Gerelateerde berichten

  • Inbraak bij Kringloop-outlet6 mei 2019 Inbraak bij Kringloop-outlet De Kringloop-outlet Hof van Twente aan de Pastoriestraat is afgelopen weekeinde bestolen door inbrekers. Zij wisten binnen te komen en een aanzienlijk bedrag aan contant geld buit te […]
  • Inbraken en fietsendiefstal in Goor2 juni 2017 Inbraken en fietsendiefstal in Goor Bij de politie Hof van Twente is deze week aangifte gedaan van twee woninginbraken en een fietsendiefstal in Goor. In de Roerdompstraat werd afgelopen maandag rond 14.00 uur is er […]
  • Wietplantage boven Wienerstube ontmanteld29 september 2016 Wietplantage boven Wienerstube ontmanteld De politie heeft vanochtend na een inval in een woning boven café De Wienerstube een inval gedaan. Ter plekke werd een hennepplantage aangetroffen. Er zijn in totaal zo'n 500 planten in […]
  • Illegaal vuurwerk in beslag genomen in de Rozenstraat12 november 2019 Illegaal vuurwerk in beslag genomen in de Rozenstraat In een woning aan de Rozenstraat is gisteren illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen door de politie. Die ging polshoogter nemen na een melding via Misdaad Anoniem. Er werden […]
  • Inbrekers aangehouden op ’t Jannink26 januari 2016 Inbrekers aangehouden op ’t Jannink Twee inbrekers zijn maandagavond aangehouden op verdenking van een inbraak in Ambt Delden. De politie kreeg om kwart voor zeven een melding van een verdachte situatie bij een woning aan de […]