Boers strandt in halve finale op WK futsal voor doven

Geen finaleplek voor Tesse Boers op het wereldkampioenschap Futsal voor doven in het Zwitserse Winterthur. De 14-jarige zaalvoetbalster verloor vanmiddag met Oranje in de halve finale met 5-2 van Polen. Bij rust was het al 3-1 voor de Poolse dames. Gisteren bereikte Boers met de Nederlandse dames de halve eindstrijd nadat in een zinderend duel na strafschoppen werd gewonnen van Spanje. Vandaag was het minder spannend en was Polen de betere ploeg. Tesse Boers speelt nu met het Nederlands team om de derde plek tegen Duitsland, dat in de andere halve finale met 8-4 verloor van Brazilië. Die wedstrijd wordt komende zaterdag om 10:00 uur gespeeld.

Gerelateerde berichten

  • Tesse Boers naar halve finale WK futsal voor doven13 november 2019 Tesse Boers naar halve finale WK futsal voor doven De Goorse voetbalster Tesse Boers heeft zich vandaag met het Nederlands team voor dove voetbalsters geplaatst voor de halve finale het WK in het Zwitserse Winterthur. De 14-jarige […]
  • Crowdfunding-actie voor deelname Tesse Boers aan Champions League25 augustus 2019 Crowdfunding-actie voor deelname Tesse Boers aan Champions League De Goorse Tesse Boers wil met haar zaalvoetbalteam DSV Catharijne '83 dolgraag naar het Champions League-toernooi in Milaan. De 14-jarige Goorse werd met dat team Nederlands Kampioen voor […]
  • Tesse Boers Nederlands Kampioen zaalvoetbal9 april 2019 Tesse Boers Nederlands Kampioen zaalvoetbal De 14-jarige Tesse Boers is met haar team Catharijne’83 uit Utrecht kampioen van Nederland geworden in de KNDSB (Koninklijke Nederlandse Dovensport bond) zaalvoetbalcompetitie. De Goorse, […]
  • Klaasen tegen Dekker op WK Darts29 november 2017 Klaasen tegen Dekker op WK Darts Jelle Klaasen treft in de eerste ronde van het Wereldkampioenschap Darts zijn landgenoot Jan Dekker. De Goorse topdarter is voor het WK als twaalfde geplaatst. He toernooi begint op […]
  • Spanninga Nederlands Kampioen BMX5 juli 2021 Spanninga Nederlands Kampioen BMX Het is hem weer gelukt. Kevin Spanninga is in Haaksbergen Nederlands Kampioen BMX geworden. De Gorenaar werd in de klasse van mannen boven de 25 jaar. In de derde week van augustus doet […]