Twenthe staat voor belangrijke klus tegen Victoria

Van de eerste teams van de Goorse voetbalclubs komt dit weekeinde alleen vv Twenthe in actie. De ploeg van trainer Hans Dirksen haalt morgen het thuisduel tegen het Enschedese Victoria’28 in dat op 13 oktober jongstleden werd afgelast. Twenthe begon slecht aan de competitie maar herpakte zich in de laatste twee wedstrijden met zeges op Buurse (0-2) en Hoeve Vooruit (5-0). De Goorse Tricolores hebben nu acht punten en dat is evenveel als Victoria dat vorige week wel met 5-0 klop kreeg van FC Eibergen.

Spelmoment uit Twenthe-Victoria’28 van 10 maart 2019 (4-0)

Een nieuwe overwinning is dus zeer welkom voor Twenthe dat dan weer naar boven kan kijken. De statistieken spreken voor de Goorse vierdeklasser dat vorig seizoen twee keer won van Victoria’28 (2-3 en 4-0). Maar toen kon Dirksen nog beschikken over spelers als Mark Nijland, Jasper Groothuis en Simon Hevink. Laatstgenoemde is nog wel onderdeel van de selectie maar nog steeds geblesseerd. Nu moet de jongere garde dus de kar trekken en de punten in Goor zien te houden. Het duel begint morgen om 14:00 uur op sportpark ’t Piepwillem.

Gerelateerde berichten

  • GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby7 maart 2020 GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]
  • Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-717 november 2019 Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-7 Na twee zeges in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal kreeg vv Twenthe vanmiddag flink klop van het Enschedese Victoria'28. Op het eigen sportpark 't Piepwillem werd het […]