Van Otten keert terug en trekt bij AH en LekkerLeuk in

Bakkerij Van Otten keert terug in Goor. De onderneming heeft de handen ineengeslagen met Albert Heijn Brandenbarg en LekkerLeuk. In het pand van AH zat LekkerLeuk al met haar vlaaien en andere lekkernijen. Dit assortiment wordt uitgebreid met allerhande producten van Van Otten. Eveneens is de koffiecorner aangepakt, welke net als de hele zaak morgen officieel wordt geopend.

Gerelateerde berichten

  • Kassamiep Mariëtte stopt bij AH Brandenbarg28 april 2022 Kassamiep Mariëtte stopt bij AH Brandenbarg Na meer dan veertig trouwe dienstjaren heeft Mariëtte Kranenberg deze week haar laatste werkdagen bij de Albert Heijn. En deze bijzondere mijlpaal mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij […]
  • Goorse kinderen bakken honderden muffins en brownies voor Oekraïne15 maart 2022 Goorse kinderen bakken honderden muffins en brownies voor Oekraïne Een hartverwarmende actie van de 7-jarige Goorse vrienden Luka Walkot en Jip van de Waal. De leerlingen van de Prins Constantijnschool hebben gisteren (maandag) meer dan 450 muffins en […]
  • Lekker Leuk gaat sluiten6 oktober 2021 Lekker Leuk gaat sluiten Lekker Leuk op het Goorse Weversplein gaat de deuren sluiten. Onderneemster Marsha Kremer (42) heeft besloten om andere uitdagingen te zoeken. "Het waren zes prachtige jaren maar de markt […]
  • 40 jaar in dienst van Brandenbarg28 januari 2021 40 jaar in dienst van Brandenbarg Feest bij de Albert Heijn. Daar beleefde Mariëtte Kranenberg een bijzondere mijlpaal. Het vertrouwde gezicht is namelijk veertig jaar in dienst bij de supermarkt van de familie […]
  • Gratis winkelen na Sukkeltoernooi20 januari 2018 Gratis winkelen na Sukkeltoernooi Tijdens het Sukkeltoernooi (Darts) bij café De Whee werd onlangs een grote verloting gehouden en daarin was Deldenaar Steven Dijktra de gelukkigste als winnaar van de hoofdprijs. Hij mocht […]