Huisbezoek Sinterklaas mogelijk

Sinterklaas komt komende maand weer in ons land. De goedheiligman doet zoals ieder jaar ook Goor aan. Op zondag 13 november is de jaarlijkse intocht in de Goorse haven. Tijdens het laatste weekend in Nederland, op 4 en 5 december, komt hij tevens op bezoek in ’t Twentse Haagje. Onder meer buurtvereniging de Kievit zorgt ervoor dat Sinterklaas geen Gorenaar overslaat. Sint-Nicolaas komt op zaterdag 4 december vanaf 14.00 uur langs de deuren. Zondag begint hij twee uurtjes later. Contactpersoon van de buurtvereniging is Harry Kevelham, 0547-273866.

101205_Sinterklaas1

Gerelateerde berichten

  • Hector – Markelo 2 – 1, GFC – Sc Enschede 0 – 228 februari 2016 Hector – Markelo 2 – 1, GFC – Sc Enschede 0 – 2 De eindstanden van de Goorse clubs in de vierde klasse B: sv Hector - Sportclub Markelo 2- 1 (Marinus Wolters 2x) GFC - Sportclub Enschede 0 - 2  Later de […]
  • TBS voor moordenaar Goorse cursist17 december 2010 TBS voor moordenaar Goorse cursist De rechtbank heeft de Somaliër, die in de Reggehof een medecursist uit Goor doodstak, veroordeeld tot tbs met dwangverpleging. Volgens de rechter is moord bewezen. De Markelose moordenaar […]
  • Autobedrijf Garage ATG failliet verklaard15 augustus 2018 Autobedrijf Garage ATG failliet verklaard Het doek is definitief gevallen voor het Goorse autobedrijf Garage ATG. De onderneming, gevestigd aan de Van Kollaan, werd vandaag failliet verklaard door de Almelose rechtbank. Uit […]
  • Verkoeling na verhitte werkzaamheden (fotoserie)12 augustus 2020 Verkoeling na verhitte werkzaamheden (fotoserie) Een waar festijn is het. Het Houtkamp 2020. In de verzengde hitte is op dag twee al een groot aantal contouren zichtbaar van een compleet houtdorp. Er wordt flink getimmerd, maar er is […]
  • Stormloop op kaarten Goorse Revue27 oktober 2017 Stormloop op kaarten Goorse Revue Er is, evenals vorig jaar, weer een stormloop op toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue in de achterzaal van De Ster. Vorige week is de kaartverkoop begonnen en inmiddels zijn al meer […]