Spectaculaire intocht Sinterklaas onder ideale omstandigheden

Het was fris maar prachtig weer vandaag tijdens de intocht van Sinterklaas in de Goorse haven. Daar waren honderden kinderen met ouders en grootouders om de Sint en zijn Zwarte Pieten te verwelkomen. komst van de pakjesboot werd volges traditie weer voorafgegaan door de show van de Goorse Stuntpieten die ook dit jaar weer alles uit de kast trokken en het publiek optimaal vermaakte. Nadat Sinterklaas werd verwelkomd door kinderburgemeester Luuk Scholten en wethouder Harry Scholten (geen familie) ging hij per koets door het Goorse centrum richting De Reggehof. Onderweg stopte hij bij De Ster waar circus Caroly een optreden gaf. Daarna was het eveneens drukbezochte kinderfeest in de grote zaal van De Reggehof.

Fly Board Team Kay Roetgerink

Gerelateerde berichten