Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-7

Na twee zeges in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal kreeg vv Twenthe vanmiddag flink klop van het Enschedese Victoria’28. Op het eigen sportpark ’t Piepwillem werd het vanmiddag 2-7 na een ruststand van 1-3. Twenthe kwam na zes minuten nog wel op voorsprong toen Koen Morsink een penalty binnen mocht schieten. Victoria’s beste speler, Boy Kamphuis maakte acht minuten later gelijk. Door treffers van Maurice Nuis (penalty) en Dalil Aatil liep Victoria vervolgens in de rest van de tweede helft uit naar 1-3. Vlak voorde thee leek het erop dat Twenthe terug in de wedstrijd kwam maar een goal van Stijn Jeurlink werd afgekeurd wegens buitenspel.

Vlak na rust werd het al vlot 1-4. Dalil Aatil tekende voor zijn tweede van de middag. Na een uur voetbal scoorde Wouter Leusink de 2-4 maar een minuut later was het verschil alweer drie. Boy Kamphuis schoot zijn tweede van de middag binnen. Maurice Nuis tekende in de 70e minuut voor de 2-6 terwijl het slotakkoord voor Boy Kamphuis die zijn hattrick vervolmaakte in de slotminuut van de wedstrijd. Door de nederlaag blijft Twenthe op 8 punten uit 8 duels en is 11e op de ranglijst in de vierde klasse B. volgende week speelt de ploeg van trainer Hans Dirksen weer thuis. Dan tegen FC Eibergen.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe boekt eerste seizoenszege3 november 2019 Twenthe boekt eerste seizoenszege Twenthe heeft de eerste overwinning in dit seizoen binnen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won in en tegen vv Buurse met 0-2. Stijn Jeurlink zette Twenthe al na twee minuten op […]
  • Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen24 november 2019 Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen Twenthe heeft vandaag op het eigen sportpark 't Piepwillem met 1-1 gelijk gespeeld tegen FC Eibergen. Een puntendeling waarmee de Goorse ploeg het minst gelukkig was aangezien er een goal […]
  • Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria3 november 2019 Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria Hector speelde vanmiddag in Enschede met 2-2 gelijk tegen Victoria'28. De ploeg van trainer Mark Dijkstra stond na 18 minuten met 0-2 voor. Sjoerd Koster zette na tien minuten Hector op […]
  • Twenthe op schot tegen Hoeve Vooruit: 5-010 november 2019 Twenthe op schot tegen Hoeve Vooruit: 5-0 Na een bedroevende start in de competitie lijkt het lek bij vv Twenthe boven. Na de eerste zege vorige week in en tegen Buurse, deklasseerde de ploeg van trainer Hans Dirksen vanmiddag […]
  • Twenthe staat voor belangrijke klus tegen Victoria16 november 2019 Twenthe staat voor belangrijke klus tegen Victoria Van de eerste teams van de Goorse voetbalclubs komt dit weekeinde alleen vv Twenthe in actie. De ploeg van trainer Hans Dirksen haalt morgen het thuisduel tegen het Enschedese Victoria'28 […]