Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-7

Na twee zeges in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal kreeg vv Twenthe vanmiddag flink klop van het Enschedese Victoria’28. Op het eigen sportpark ’t Piepwillem werd het vanmiddag 2-7 na een ruststand van 1-3. Twenthe kwam na zes minuten nog wel op voorsprong toen Koen Morsink een penalty binnen mocht schieten. Victoria’s beste speler, Boy Kamphuis maakte acht minuten later gelijk. Door treffers van Maurice Nuis (penalty) en Dalil Aatil liep Victoria vervolgens in de rest van de tweede helft uit naar 1-3. Vlak voorde thee leek het erop dat Twenthe terug in de wedstrijd kwam maar een goal van Stijn Jeurlink werd afgekeurd wegens buitenspel.

Vlak na rust werd het al vlot 1-4. Dalil Aatil tekende voor zijn tweede van de middag. Na een uur voetbal scoorde Wouter Leusink de 2-4 maar een minuut later was het verschil alweer drie. Boy Kamphuis schoot zijn tweede van de middag binnen. Maurice Nuis tekende in de 70e minuut voor de 2-6 terwijl het slotakkoord voor Boy Kamphuis die zijn hattrick vervolmaakte in de slotminuut van de wedstrijd. Door de nederlaag blijft Twenthe op 8 punten uit 8 duels en is 11e op de ranglijst in de vierde klasse B. volgende week speelt de ploeg van trainer Hans Dirksen weer thuis. Dan tegen FC Eibergen.