Speelgoedruilbeurs ‘Recycle Sint’ in Goor

De speelgoedruilbeurs ‘Recycle Sint’ komt komende vrijdag, 22 november, naar Goor. De landelijke organisatie wil zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven met een speelgoedruilmarkt. Het is volgens de initiatiefnemers dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren. De speelgoedruilbeurs wordt in vrijdagavond in de Prins Constantijnschool een ruilbeurs gehouden. Tussen 19:00 uur en 20:00 wordt het speelgoed ingezameld en tussen 20:00 uur en 21:00 uur kan er geruild worden.

Het is de bedoeling dat speelgoed wordt ingebracht dat netjes en schoon is. Voor elk stuk speelgoed dat wordt ingebracht, mag een ander stuk speelgoed mee terug genomen worden. Deelname is gratis. Er is ook een “inpakstation” zodat ter plekke het geruilde speelgoed ingepakt kan worden. Het speelgoed kan ook bij Zippy Toys ingebracht worden. Daar is 10% korting op nieuw speelgoed als ander speelgoed ingeleverd wordt. Het oude speelgoed wordt gerecycled naar nieuw, plastic speelgoed. Meer informatie via Marianne Hutten via de mail: recyclesintgoor@nullgmail.com of bel/whatsapp naar 06-41008824. Kijk op recyclesintgoor@nullgmail.com.

Gerelateerde berichten

  • Ludieke actie met Schoolfeestbekers in het kader van duurzaamheid2 juli 2019 Ludieke actie met Schoolfeestbekers in het kader van duurzaamheid Nog net voordat de Tente weer afgebroken gaat worden was het vanavond nog net tijd voor een ludieke actie in het kader van duurzaamheid en de oproep om vooral te recyclen. Met […]
  • Goorse warme truien te koop4 januari 2018 Goorse warme truien te koop De zogenoemde warme truien die ontworpen zijn door scholieren uit Goor, zijn nu ook te koop. Het organiserende Hofpower heeft naar eigen zeggen meerdere keren de vraag gehad of de truien […]
  • Subsidie voor kleine duurzame maatregelen31 augustus 2020 Subsidie voor kleine duurzame maatregelen De gemeente Hof van Twente start vanaf morgen met de actie "Poen voor Groen”. Deze actie wordt door de Stichting Duurzaam Thuis Twente georganiseerd namens zes Twentse gemeenten. Doel van […]
  • Duurzaam woonfestival op TSB terrein13 september 2017 Duurzaam woonfestival op TSB terrein Het was al enige tijd een wens van het college en de gemeenteraad en op zaterdag 14 oktober is het zover. Dan vindt het zogenoemde Hofkracht & Woonfestival plaats op het voormalige TSB […]
  • Hoe duurzaam zijn onze ambtenaren?25 februari 2018 Hoe duurzaam zijn onze ambtenaren? Drie scholieren van de Waerdenborch hebben onderzoek gedaan naar het duurzame gedrag van de ambtenaren van gemeente Hof van Twente. En wat blijkt: ambtenaren hebben vaak geen weet van veel […]