Spek je clubkas met oud-papier

Spek je clubkas met het verzamelen van oud-papier. Dat kan in het nieuwe jaar 2020. Op 26 zaterdagen in het jaar ben je dan verplicht om  het papier in het depot aan de Van Kollaan netjes achter te laten. Dit kan de hele dag door, maar ook met een ploegje aan het eind van de middag. De coördinatie van het inzamelingsprogramma  is in handen van het Goors Mannenkoor. Belangstellende verenigingen kunnen zich dan ook melden bij de  coördinator van het koor: 06-43454233.

Gerelateerde berichten

  • Nauta roept raad op om tegen begroting Veiligheidsregio te stemmen2 mei 2019 Nauta roept raad op om tegen begroting Veiligheidsregio te stemmen De begroting voor 2020 van de Veiligheidsregio, een bundeling van regionale hulpdiensten, is niet goed onderbouwd. Dat vindt burgemeester Ellen Nauta van de gemeente Hof van Twente. Nauta […]
  • Reggehof krijgt structureel meer geld voor onderhoud18 oktober 2018 Reggehof krijgt structureel meer geld voor onderhoud De Reggehof krijgt over de komende vier jaar in totaal €300.000 extra voor het onderhoud van het gebouw. Dat staat in de programmabegroting voor het volgend jaar die gisteren werd […]
  • Vanaf volgend jaar geen paardenhandel meer tijdens de Paardenmarkt20 november 2019 Vanaf volgend jaar geen paardenhandel meer tijdens de Paardenmarkt De komende editie van de Goorse Paardenmarkt is de laatste editie waarbij nog levende dieren verhandeld zullen worden. Er komt in 2020 een 'Paardenmarkt' nieuwe stijl waarbij de paarden […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Terrein oud-papier op slot17 december 2018 Terrein oud-papier op slot De poorten van het oud-papier depot zijn tijdens de feestdagen gesloten. Als u nog oud-papier wilt brengen naar het terrein aan de Van Kollaan in Goor. Op maandag 24 december gaan de […]