Spek je clubkas met oud-papier

Spek je clubkas met het verzamelen van oud-papier. Dat kan in het nieuwe jaar 2020. Op 26 zaterdagen in het jaar ben je dan verplicht om  het papier in het depot aan de Van Kollaan netjes achter te laten. Dit kan de hele dag door, maar ook met een ploegje aan het eind van de middag. De coördinatie van het inzamelingsprogramma  is in handen van het Goors Mannenkoor. Belangstellende verenigingen kunnen zich dan ook melden bij de  coördinator van het koor: 06-43454233.

Gerelateerde berichten

  • Meldpunt eikenprocessierupsen…23 mei 2020 Meldpunt eikenprocessierupsen… Ondanks de vroege bestrijding met aaltjes dit voorjaar kunnen er toch nog nesten ontstaan van eikenprocessierupsen. Eind mei is namelijk de tijd waarin de eikenprocessierups nesten maakt […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscafé' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]
  • Nauta roept raad op om tegen begroting Veiligheidsregio te stemmen2 mei 2019 Nauta roept raad op om tegen begroting Veiligheidsregio te stemmen De begroting voor 2020 van de Veiligheidsregio, een bundeling van regionale hulpdiensten, is niet goed onderbouwd. Dat vindt burgemeester Ellen Nauta van de gemeente Hof van Twente. Nauta […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]