Alzheimercafé in De Reggehof

Het eerste Alzheimercafé Goor in de Reggehof. Dinsdagavond is de aftrap om 19.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over zaken waar zij en hun naasten tegenaan lopen. En kunt u uw ervaringen delen. De toegang is gratis, inclusief koffie/thee en een consumptie. Vooraf meer informatie? Bel Chantal van Salut 0547-260053, app 06-2089 4999 of mail info@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend23 januari 2020 Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend Het nieuwe Alzheimer Café gaat komende dinsdag, 28 januari, van start met een feestelijke opening in De Reggehof in Goor. Dat zal gebeuren door wethouder Pieter van Zwanenburg. […]
  • ‘De Hugo Borst van Twente…’19 september 2017 ‘De Hugo Borst van Twente…’ Aan het einde van de middag is het boek 'Mantelzorger der liefde' gepresenteerd in de foyer van De Reggehof in het bijzijn van zo'n 100 belangstellenden. Het boek van de Goorse Ingrid […]
  • Alzheimer-café op Hofstreek TV18 februari 2021 Alzheimer-café op Hofstreek TV Het Alzheimercafé is op 23 en 28 februari te zien op Hofstreek TV. Het wordt een uitzending over de technische mogelijkheden die er zijn in deze thuissituatie. Vanzelfsprekend is het met […]
  • Reggehof roept op om tickets te bewaren20 april 2020 Reggehof roept op om tickets te bewaren De Reggehof roept bezoekers op om reeds gekochte tickets voor voorstellingen in het Goorse theater te bewaren en later te benutten als de theaters weer open morgen na de Corona-crisis. De […]
  • Goor krijgt Alzheimercafé15 september 2019 Goor krijgt Alzheimercafé Er wordt in Goor gestart met een Alzheimercafé. Dat zijn bijeenkomsten waar een ieder naartoe kan om ervaringen met dementie te delen of vragen te stellen. De oprichting daarvan is één […]