De Reggehof, Inreda BV en FS Solutions genomineerd voor Ondernemer van het jaar

Theater en verenigingscentrum De Reggehof/RH Events, FS Solutions en Inreda BV zijn genomineerd voor de titel Goors ondernemer van het jaar. Deze wordt gekozen tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van ondernemersvereniging Goor Collectief op donderdag 16 januari aanstaande. Inreda BV is van Gorenaar Robin Koops won de titel ook al in 2014 met Inreda Diabetics dat de ontwikkelaar is van de wereldwijd bekende kunstmatige alvleesklier. De Reggehof en RH Events zijn sinds de komst van directeur Clement Postmus en Erik Nijhof (RH Events een andere koers gaan varen met meer evenementen. Ook De Reggehof was in een ver verleden al eens genomineerd. FS Solutions van Peter Horselenberg, op industrieterrein Zenkeldamshoek, zijn uiterst succesvol met het produceren van interne transportsystemen voor productie-automatisering.

Robin Koops: Opnieuw in de race voor titel ‘Ondernemer van het jaar’

Gerelateerde berichten

  • Inreda Diabetic ondernemer van het jaar16 januari 2020 Inreda Diabetic ondernemer van het jaar Inreda Diabetic is vanavond gekozen tot ondernemer van het jaar 2019. Dat gebeurde tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief in zaal De Bebsel. Het bedrijf van Robin Koops heeft […]
  • Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor11 december 2019 Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor Onder de naam 'De Hofkluis' zijn er van 27 tot en met 30 december allerlei activiteiten in de Reggehof met als doel om geld in te zamelen voor nog meer bloembakken in Goor. Deze […]
  • Publieksprijs bij verkiezing Ondernemer van het jaar7 januari 2020 Publieksprijs bij verkiezing Ondernemer van het jaar Er wordt ook een publieksprijs uitgereikt tijdens de Ondernemer van het jaar-verkiezing volgende week donderdagavond bij De Bebsel. Daar kiezen allereerst de leden van Goor Collectief uit […]
  • Wiegerinck Ondernemer van het Jaar 201411 januari 2015 Wiegerinck Ondernemer van het Jaar 2014 Bart Wiegerinck is Ondernemer van het Jaar 2014 geworden. De goedlachse directeur-eigenaar van het full-service garagebedrijf aan de Kerkstraat werd door de leden van Goor Collectief […]
  • Holshof, Haafkes en d’Olde Smidse in race voor ondernemerstitel24 november 2016 Holshof, Haafkes en d’Olde Smidse in race voor ondernemerstitel Bar Bistro d'Olde Smidse, installatiebedrijf Holshof en aannemersbedrijf Haafkes (het bouwbedrijf van Lucas en Fons Haafkes) zijn de genomineerden voor de titel 'Ondernemer van het jaar' […]