De Reggehof, Inreda BV en FS Solutions genomineerd voor Ondernemer van het jaar

Theater en verenigingscentrum De Reggehof/RH Events, FS Solutions en Inreda BV zijn genomineerd voor de titel Goors ondernemer van het jaar. Deze wordt gekozen tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van ondernemersvereniging Goor Collectief op donderdag 16 januari aanstaande. Inreda BV is van Gorenaar Robin Koops won de titel ook al in 2014 met Inreda Diabetics dat de ontwikkelaar is van de wereldwijd bekende kunstmatige alvleesklier. De Reggehof en RH Events zijn sinds de komst van directeur Clement Postmus en Erik Nijhof (RH Events een andere koers gaan varen met meer evenementen. Ook De Reggehof was in een ver verleden al eens genomineerd. FS Solutions van Peter Horselenberg, op industrieterrein Zenkeldamshoek, zijn uiterst succesvol met het produceren van interne transportsystemen voor productie-automatisering.

Robin Koops: Opnieuw in de race voor titel ‘Ondernemer van het jaar’

Gerelateerde berichten

  • Inreda Diabetic ondernemer van het jaar16 januari 2020 Inreda Diabetic ondernemer van het jaar Inreda Diabetic is vanavond gekozen tot ondernemer van het jaar 2019. Dat gebeurde tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief in zaal De Bebsel. Het bedrijf van Robin Koops heeft […]
  • Geen ondernemer van jaar-verkiezing Goor Collectief15 december 2020 Geen ondernemer van jaar-verkiezing Goor Collectief De ondernemer van het jaar van Goor zal dit jaar niet worden verkozen. Dat is gisteren besloten tijdens de virtuele ledenvergadering van Goor Collectief. Normaal gesproken zouden de drie […]
  • Rikkert CFO Inreda Diabetic11 november 2020 Rikkert CFO Inreda Diabetic Eric Rikkert wordt de nieuwe financiĆ«le man bij het Goorse Inreda Diabetic van Robin Koops. De 61-jarige Gorenaar en oud-gemeenteraadslid, maakt nu nog deel uit van de Raad van Bestuur […]
  • Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor11 december 2019 Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor Onder de naam 'De Hofkluis' zijn er van 27 tot en met 30 december allerlei activiteiten in de Reggehof met als doel om geld in te zamelen voor nog meer bloembakken in Goor. Deze […]
  • Inreda Diabetic en Menzis starten proef met kunstmatige alvleesklier6 oktober 2020 Inreda Diabetic en Menzis starten proef met kunstmatige alvleesklier Het Goorse Inreda Diabetic en zorgverzekeraar Menzis starten nog deze maand met een project waarbij 100 volwassen proefpersonen de door Gorenaar Robin Koops (foto) ontwikkelde kunstmatige […]