De Reggehof, Inreda BV en FS Solutions genomineerd voor Ondernemer van het jaar

Theater en verenigingscentrum De Reggehof/RH Events, FS Solutions en Inreda BV zijn genomineerd voor de titel Goors ondernemer van het jaar. Deze wordt gekozen tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van ondernemersvereniging Goor Collectief op donderdag 16 januari aanstaande. Inreda BV is van Gorenaar Robin Koops won de titel ook al in 2014 met Inreda Diabetics dat de ontwikkelaar is van de wereldwijd bekende kunstmatige alvleesklier. De Reggehof en RH Events zijn sinds de komst van directeur Clement Postmus en Erik Nijhof (RH Events een andere koers gaan varen met meer evenementen. Ook De Reggehof was in een ver verleden al eens genomineerd. FS Solutions van Peter Horselenberg, op industrieterrein Zenkeldamshoek, zijn uiterst succesvol met het produceren van interne transportsystemen voor productie-automatisering.

Robin Koops: Opnieuw in de race voor titel ‘Ondernemer van het jaar’