Geplaagde GFC ontvangt flitsende koploper

Waar vv Twenthe en sv Hector dit weekend een gemakkelijke opponent treffen, wacht voor GFC een zware beproeving. De Goorse laagvlieger in de vierde klasse neemt het thuis op tegen koploper Wilhelminaschool, dat alles nog wist te winnen. De ploeg van trainer Iwan Bult wacht nog altijd op de eerste zege. Twenthe gaat morgen op bezoek bij Hengelo, dat voorlaatste staat in de derde klasse A. De hekkensluiter in die klasse, Avanti Wilskracht, gaat op bezoek bij Hector. De duels zijn morgen te volgen op deze site.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Goorse voetbalfan zet geld op sv Hector3 september 2011 Goorse voetbalfan zet geld op sv Hector Hoewel op papier Twenthe meer heeft te bieden dan Hector, is de Gorenaar toch van mening dat Hector de derby gaat winnen. De Goorse groen-witten zijn in de derby vaak scherper, feller en […]
  • Voetbalweekend vol krakers5 november 2011 Voetbalweekend vol krakers De Goorse voetballiefhebbers krijgen dit weekend een pikant programma voorgeschoteld met maar liefst twee hofderby’s. Zo gaat sv Hector, dat dus niet kan beschikken over Cristian […]
  • Voetbalclubs tegen opponent 1e speeldag1 december 2012 Voetbalclubs tegen opponent 1e speeldag Voor de Goorse clubs staan de clubs van de eerste speeldag voor de deur. Dat betekent dat in de derde klasse A Twenthe bezoek krijgt van Borne. De promovendus doet het met een vierde […]