Brillenkoker gevonden in De Drogerij

In de categorie gevonden voorwerpen vandaag onderstaande brillenkoker. Deze is onlangs gevonden in De Drogerij. De eigenaar kan zich melden bij de vinder: 06-19018660.

Gerelateerde berichten

  • Sleutel gevonden in De Meene UPDATE2 april 2020 Sleutel gevonden in De Meene UPDATE In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een sleutel, welke is gevonden tijdens een wandeling door De Meene. UPDATE: De sleutel is inmiddels terug bij de rechtmatige eigenaar.
  • Twee parkieten gespot10 juli 2018 Twee parkieten gespot In de categorie gevonden voorwerpen: twee parkieten. Aan de Weddehoenlaan 2 zijn twee vogels gespot. Het gaat om een groen en blauwe parkiet. Meer info en een foto is niet bekend, maar een […]
  • Trouwring van Carlies vermist22 september 2018 Trouwring van Carlies vermist In de categorie vermiste voorwerpen een dierbare trouwring. Het gaat om de ring van Carlies Parr: "Ik ben deze waarschijnlijk gisteren verloren in de omgeving van het centrum, station of […]
  • Groene kentekenplaat gevonden11 september 2017 Groene kentekenplaat gevonden In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een kentekenplaat. Het gaat om een groene uitgave van een handelaar. De kentekenplaat met FH-25-36 is gevonden bij Autobedrijf Haafkes in Goor. […]
  • Kinderjas gevonden bij Twenthe-complex12 september 2017 Kinderjas gevonden bij Twenthe-complex In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een kinderjas. Afgelopen zaterdag werd tegenover het complex van vv Twenthe onderstaande jas gevonden van het merk Europe Kids. Het gaat om een […]