Postduivententoonstelling bij De Reggevliegers

Postduivenvereniging ‘De Reggevliegers’ houdt komende zaterdag haar jaarlijkse duivententoonstelling in het clubgebouw aan de Gruttostraat in Goor. Nu het vliegseizoen voorbij is, is dit voor de leden dé gelegenheid om hun duiven aan het publiek te tonen. Voor wie geïnteresseerd is in de duivensport en er meer van van wil weten is er allerhande informatie beschikbaar. De tentoonstelling begint om 14:30 uur en naast vliegduiven zijn er ook zogenoemde ‘kleurdijven’ te bewondern en is er een verloting met diverse prijzen. Het clubhuis is tot 17:00 uur geopend.

Gerelateerde berichten

  • Postduivenshow De Reggevliegers25 november 2016 Postduivenshow De Reggevliegers De Goorse Postduivenvereniging “De Reggevliegers” houdt morgenmiddag, zaterdag 26 november, de jaarlijkse postduivenshow. In het clubgebouw aan de Gruttostraat zijn er dan zo'n 110 duiven […]
  • 25 november 2015 Postduivenshow De Reggevliegers Postduivenverenigingen De Reggevliegers houdt zaterdag een postduivenshow. In het clubgebouw aan de Gruttostraat zijn circa 100 postduiven te bewonderen voor belangstellenden. Naast het […]
  • Duurzaamheid bij Hector13 oktober 2019 Duurzaamheid bij Hector De final touch was de plaatsing van 44 zonnepanelen. Het clubgebouw van SV Hector is daarmee bijna op alle fronten duurzaam. Eerder werd het dak al voorzien van nieuwe isolatie en zijn er […]
  • Dinsdag bijeenkomst op oude zwembadterrein9 oktober 2016 Dinsdag bijeenkomst op oude zwembadterrein Er is komende dinsdagavond een informatie- en ideëenavond op het braakliggende terrein op de hoek van de Merelstraat en Gruttostraat. Het stuk grond waar eerder het Goorse zwembad De Whee […]
  • Veertien opties voor invulling zwembadterrein29 november 2016 Veertien opties voor invulling zwembadterrein Er zijn 14 opties waaruit hét idee moet komen voor de invulling van het voormalige zwembadterrein aan de Goorse Gruttostraat. Zo zijn er voorstellen om te komen tot een volkstuin, een […]