Postduivententoonstelling bij De Reggevliegers

Postduivenvereniging ‘De Reggevliegers’ houdt komende zaterdag haar jaarlijkse duivententoonstelling in het clubgebouw aan de Gruttostraat in Goor. Nu het vliegseizoen voorbij is, is dit voor de leden dé gelegenheid om hun duiven aan het publiek te tonen. Voor wie geïnteresseerd is in de duivensport en er meer van van wil weten is er allerhande informatie beschikbaar. De tentoonstelling begint om 14:30 uur en naast vliegduiven zijn er ook zogenoemde ‘kleurdijven’ te bewondern en is er een verloting met diverse prijzen. Het clubhuis is tot 17:00 uur geopend.

Gerelateerde berichten

  • Postduivenshow De Reggevliegers25 november 2016 Postduivenshow De Reggevliegers De Goorse Postduivenvereniging “De Reggevliegers” houdt morgenmiddag, zaterdag 26 november, de jaarlijkse postduivenshow. In het clubgebouw aan de Gruttostraat zijn er dan zo'n 110 duiven […]
  • 25 november 2015 Postduivenshow De Reggevliegers Postduivenverenigingen De Reggevliegers houdt zaterdag een postduivenshow. In het clubgebouw aan de Gruttostraat zijn circa 100 postduiven te bewonderen voor belangstellenden. Naast het […]
  • Duurzaamheid bij Hector13 oktober 2019 Duurzaamheid bij Hector De final touch was de plaatsing van 44 zonnepanelen. Het clubgebouw van SV Hector is daarmee bijna op alle fronten duurzaam. Eerder werd het dak al voorzien van nieuwe isolatie en zijn er […]
  • Uitgebreid politieonderzoek na melding steekincident Wheeweg23 juni 2020 Uitgebreid politieonderzoek na melding steekincident Wheeweg De politie heeft vannacht uitgebreid onderzoek gedaan na een melding van een steekincident op de Wheeweg dat gisteravond rond 22:30 plaatsvond. Ook de parkeerplaats ter hoogte van de […]
  • ‘Bakker’ Bertus Schabbink overleden6 juni 2015 ‘Bakker’ Bertus Schabbink overleden Bertus Schabbink is vrijdagochtend overleden. De geboren Saasveldenaar runde vanaf 1968 tot in het midden van de jaren negentig een brood- en banketbakkerszaak in de Goorse Kerkstraat. […]