Goor Collectief wil nog dit jaar tweerichtingsverkeer Molenstraat

Ondernemersvereniging Goor Collectief wil dat de Molenstraat nog dit jaar een tweerichtingsweg wordt. Volgens woordvoerder Henri Tijhuis zijn daarover duidelijk afspraken gemaakt maar gebeurt er nog niks op dat gebied. “Er is grond aangekocht om het doortrekken van de Enterseweg naar de Bunschotenstraat mogelijk te maken en we willen dat dat nu ook gebeurt. Als dat om wat voor reden dan ook niet of nog niet kan, dan de Molenstraat maar open voor tweerichtingsverkeer totdat het klaar is.” De gemeente heeft inmiddels wel een pakket zogenoemde ‘mitigerende’ maatregelen gepresenteerd die het verkeer in en rondom de Molenstraat moeten weren of afremmen. Dit middels diverse wegversmallingen en zebrapaden zoals bij de Heeckerenschool. “Allemaal prima” besluit Tijhuis “Maar de kern van het probleem ligt in de Molenstraat. Die moet zo snel mogelijk weer open.”

Gerelateerde berichten

  • Molenstraat weer open voor (eenrichtings-)verkeer25 maart 2020 Molenstraat weer open voor (eenrichtings-)verkeer Het gedeelte van de Molenstraat tussen de Voorstraat en Middenstraat is vanaf vandaag weer open voor het verkeer. Eénrichtingsverkeer, dat dan wel want er is nog geen zicht op het […]
  • Molenstraat eind van dit jaar op de schop15 juli 2019 Molenstraat eind van dit jaar op de schop De zogenoemde mitigerende maatregelen om van de Molestraat weer tweerichtingsverkeer te maken, gaan aan het einde van dit jaar van start. Dat staat in het gemeentelijk mobiliteitsplan van […]
  • Deel Molenstraat dicht voor werkzaamheden16 maart 2020 Deel Molenstraat dicht voor werkzaamheden De Goorse Molenstraat is vanaf voor een deel afgesloten voor verkeer. Het gaat om het stuk vanaf de afslag naar de Voorstraat tot aan de bocht voor de afslag naar de Bleekstraat. Daar […]
  • Zorgen om voortgang tweerichtingsverkeer Molenstraat26 juni 2019 Zorgen om voortgang tweerichtingsverkeer Molenstraat Er is in Goor beroering ontstaan over werkzaamheden die zijn verricht in de Molenstraat op de plek die is gepland voor herinrichting om tweerichtingsverkeer mogelijk te maken. Bij het […]
  • Ergernis over uitspraken wethouder over Molenstraat3 maart 2020 Ergernis over uitspraken wethouder over Molenstraat Uitspraken van wethouder Harry Scholten in de regionale krant TC/Tubantia vandaag, hebben tot ergernis geleid bij een groot aantal inwoners van Goor. In een artikel over de oproep van de […]