Goor Collectief wil nog dit jaar tweerichtingsverkeer Molenstraat

Ondernemersvereniging Goor Collectief wil dat de Molenstraat nog dit jaar een tweerichtingsweg wordt. Volgens woordvoerder Henri Tijhuis zijn daarover duidelijk afspraken gemaakt maar gebeurt er nog niks op dat gebied. “Er is grond aangekocht om het doortrekken van de Enterseweg naar de Bunschotenstraat mogelijk te maken en we willen dat dat nu ook gebeurt. Als dat om wat voor reden dan ook niet of nog niet kan, dan de Molenstraat maar open voor tweerichtingsverkeer totdat het klaar is.” De gemeente heeft inmiddels wel een pakket zogenoemde ‘mitigerende’ maatregelen gepresenteerd die het verkeer in en rondom de Molenstraat moeten weren of afremmen. Dit middels diverse wegversmallingen en zebrapaden zoals bij de Heeckerenschool. “Allemaal prima” besluit Tijhuis “Maar de kern van het probleem ligt in de Molenstraat. Die moet zo snel mogelijk weer open.”

Gerelateerde berichten