Hector naar koploper voor Hofderby

De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen ATC’65 uit Hengelo. De rood zwarten staan derde in de vierde klasse E van het zaterdag-amateurvoetbal met 18 punten en dat puntenaantal heeft de Hengelose opponent ook, alleen dan met een minder doelsaldo. Hector gaat morgen naar de koploper in de vierde klasse B zondag, Sportclub Markelo. En dat met vertrouwen want twee weken geleden lieten de groen-witten zien dat iedereen te kloppen is. Toen werd mede-koploper Reunie met 4-3 verslagen. Twenthe verloor vorige week het inhaalduel tegen Victoria’28 kansloos met 2-7 en moet zich herpakken tegen FC Eibergen. Een ploeg die evenals Twenthe 8 punten heeft waardoor ook dit duel de nodige lading heeft. GFC begint vanmiddag om 14:30 uur op sportpark Heeckeren. De duels van Hector en Twenthe zijn morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC ontvangt trefzeker Daarlerveen, Hector en Twenthe spelen uit28 september 2019 GFC ontvangt trefzeker Daarlerveen, Hector en Twenthe spelen uit Voor GFC staat vanmiddag de eerste thuiswedstrijd in het zaterdagvoetbal op de rol. In de vierde klasse E is de voorlopige koploper Daarlerveen de opponent. Die ploeg won namelijk de […]
  • GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent6 april 2019 GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent Het zou nog zomaar een prachtig seizoen kunnen worden voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink is na de winterpauze uitstekend op dreef. De 9e plek op de ranglijst is daarbij […]
  • Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector26 oktober 2019 Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in het Hellendoornse buurtschap Marle. Daar is MVV'69 de opponent van GFC. De ploeg van trainer Romano […]