Hector naar koploper voor Hofderby

De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen ATC’65 uit Hengelo. De rood zwarten staan derde in de vierde klasse E van het zaterdag-amateurvoetbal met 18 punten en dat puntenaantal heeft de Hengelose opponent ook, alleen dan met een minder doelsaldo. Hector gaat morgen naar de koploper in de vierde klasse B zondag, Sportclub Markelo. En dat met vertrouwen want twee weken geleden lieten de groen-witten zien dat iedereen te kloppen is. Toen werd mede-koploper Reunie met 4-3 verslagen. Twenthe verloor vorige week het inhaalduel tegen Victoria’28 kansloos met 2-7 en moet zich herpakken tegen FC Eibergen. Een ploeg die evenals Twenthe 8 punten heeft waardoor ook dit duel de nodige lading heeft. GFC begint vanmiddag om 14:30 uur op sportpark Heeckeren. De duels van Hector en Twenthe zijn morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby7 maart 2020 GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde […]
  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • GFC naar hekkensluiter, Twenthe naar koploper5 maart 2022 GFC naar hekkensluiter, Twenthe naar koploper Er staan weer drie interessante duels op de rol voor de vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs dit weekeinde. GFC, allereerst, gaat vanmiddag (14:30 uur) op bezoek bij […]
  • Competitiestart voor Goorse clubs in vierde klasse25 september 2021 Competitiestart voor Goorse clubs in vierde klasse De eerste teams van de Goorse voetbalclubs beginnen dit weekeinde aan de nieuwe competitie na een lange voetballoze coronaperiode en een aantal bekerduels. GFC gaat vanmiddag voor het […]