Hector naar koploper voor Hofderby

De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen ATC’65 uit Hengelo. De rood zwarten staan derde in de vierde klasse E van het zaterdag-amateurvoetbal met 18 punten en dat puntenaantal heeft de Hengelose opponent ook, alleen dan met een minder doelsaldo. Hector gaat morgen naar de koploper in de vierde klasse B zondag, Sportclub Markelo. En dat met vertrouwen want twee weken geleden lieten de groen-witten zien dat iedereen te kloppen is. Toen werd mede-koploper Reunie met 4-3 verslagen. Twenthe verloor vorige week het inhaalduel tegen Victoria’28 kansloos met 2-7 en moet zich herpakken tegen FC Eibergen. Een ploeg die evenals Twenthe 8 punten heeft waardoor ook dit duel de nodige lading heeft. GFC begint vanmiddag om 14:30 uur op sportpark Heeckeren. De duels van Hector en Twenthe zijn morgen om 14:00 uur.