Jubileumfeest bij Jumbo

Een grote feesttent is herrezen achter de Jumbo-supermarkt aan de Patrijzenstraat en dat op de plek waar de supermarkt straks zal gaan uitbreiden. De Jumbo bestaat onder leiding van de gebroeders Leussink nu 12 en een half jaar en dat wordt groots gevierd. Te beginnen morgenmiddag met een Seniorenrevue. Morgenavond is er een klanten en jubileum-party waarvoor in de afgelopen periode zegels konden worden gespaard. Tijdens dat feest zal Frans Duijts zijn hits ten gehore brengen en draait DJ Rob Toonen. Zondagmiddag is er een kinderfeest met Kareltjes Sinterklaas Disco en Goochelshow.

Gerelateerde berichten

  • Jumbo komt met Monopolyspel Hof van Twente31 mei 2018 Jumbo komt met Monopolyspel Hof van Twente Markante Goorse plaatsen, straten en gebouwen... Er kan straks op geboden worden tijdens de lokale versie van Monopoly die door Jumbo Leussink op de markt zal worden gebracht. De […]
  • Bouw nieuwe Jumbo-supermarkt live te volgen21 juni 2020 Bouw nieuwe Jumbo-supermarkt live te volgen De bouw van de nieuwe Jumbo-supermarkt is sinds deze week 24 uur per dag live te volgen via deze site. Er is een webcam op het bouwterrein geplaatst waarvan het beeld via een banner […]
  • Jumbo gaat laden lossen en op eigen terrein3 november 2020 Jumbo gaat laden lossen en op eigen terrein Waar tot bij de hoogste rechters discussies worden gevoerd over de laad- en losplaats van vrachtwagens bij de nieuw te bouwen Lidl-vestiging aan de Kerkstraat, is dat probleem bij de […]
  • Gemeentewerf half april tegen de vlakte16 februari 2019 Gemeentewerf half april tegen de vlakte De gemeentewerf aan de Patrijzenstraat is als alles volgens plan verloopt half april definitief verleden tijd. Vanaf komende maandag begint een sloopbedrijf met de voorbereidende […]
  • Broers Leussink beste supermarktondernemers van Overijssel9 maart 2015 Broers Leussink beste supermarktondernemers van Overijssel De broers Leussink van de Goorse Jumbo-supermarkt zijn voor de derde achtereenvolgende keer benoemd tot Overijssels kampioen in hun vakgebied. Niek en Tijn Leussink wonnen de zogenoemde […]