GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker

GFC heeft vanmiddag een duidelijke en verdiende 4-1 zege geboekt op het Hengelose ATC’65 dat vooraf evenveel punten (18) had dan de rood zwarten. Tim Wassink (foto) was wederom op schot en lijkt dit seizoen hoge ogen te gaan gooien om de regionale topscorerstitel. Hij scoorde drie keer en bracht daarmee zijn seizoenstotaal op 17 goals in 9 wedstrijden. Hij bracht na tien minuten voetbal GFC op voorsprong door een penalty binnen te schieten. In de 18e minuut tekende Olaf Siegers voor de 2-0. Na een dik half uur scoorde ATC de aansluitingstreffer maar de marge werd door Tim Wassink niet lang daarna weer op twee gezet: 3-1 was ook de ruststand. De spits scoorde een kwartier voor tijd ook nog de 4-1 en gaf daarmee de belangrijke zege nog meer glans. GFC zag directe concurrenten Blauw Wit en Daarlerveen ook winnen en blijft daardoor derde. De ploeg van trainer Romano Lammertink heeft nu 21 punten uit 9 wedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC in matig duel langs MVV’6926 oktober 2019 GFC in matig duel langs MVV’69 Zonder tot heel goed voetbal te komen heeft GFC vanmiddag een belangrijke zege geboekt. In Marle won de ploeg van trainer Romano Lammertink verdiend met 1-3 van MVV’69. Bij rust was het […]
  • GFC in matig duel onderuit bij Heracles8 februari 2020 GFC in matig duel onderuit bij Heracles GFC ging vandaag in Almelo in een matig duel met 2-1 onderuit tegen AVC Heracles. Op het terrein aan de Bornsestraat waar ooit het knusse stadionnetje van de profs van Heracles stond, […]
  • Siegers op schot tegen RDC10 oktober 2020 Siegers op schot tegen RDC Het is de week van Olaf Siegers. De aanvaller van GFC scoorde vorige week al drie keer in het duel tegen Gorssel (3-6 winst) en afgelopen dinsdag drie keer in de wedstrijd om de Tukker […]
  • GFC heeft geen kind aan Koninklijke UD26 september 2020 GFC heeft geen kind aan Koninklijke UD GFC heeft de tweede competitiewedstrijd in het nieuwe voetbalseizoen overtuigend gewonnen. Na de teleurstellende puntendeling van vorige week tegen sv Rijssen werd vanmiddag overtuigend […]