GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker

GFC heeft vanmiddag een duidelijke en verdiende 4-1 zege geboekt op het Hengelose ATC’65 dat vooraf evenveel punten (18) had dan de rood zwarten. Tim Wassink (foto) was wederom op schot en lijkt dit seizoen hoge ogen te gaan gooien om de regionale topscorerstitel. Hij scoorde drie keer en bracht daarmee zijn seizoenstotaal op 17 goals in 9 wedstrijden. Hij bracht na tien minuten voetbal GFC op voorsprong door een penalty binnen te schieten. In de 18e minuut tekende Olaf Siegers voor de 2-0. Na een dik half uur scoorde ATC de aansluitingstreffer maar de marge werd door Tim Wassink niet lang daarna weer op twee gezet: 3-1 was ook de ruststand. De spits scoorde een kwartier voor tijd ook nog de 4-1 en gaf daarmee de belangrijke zege nog meer glans. GFC zag directe concurrenten Blauw Wit en Daarlerveen ook winnen en blijft daardoor derde. De ploeg van trainer Romano Lammertink heeft nu 21 punten uit 9 wedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC in matig duel langs MVV’6926 oktober 2019 GFC in matig duel langs MVV’69 Zonder tot heel goed voetbal te komen heeft GFC vanmiddag een belangrijke zege geboekt. In Marle won de ploeg van trainer Romano Lammertink verdiend met 1-3 van MVV’69. Bij rust was het […]
  • GFC heeft geen moeite met SVV’567 december 2019 GFC heeft geen moeite met SVV’56 GFC heeft zich goed hersteld van de 1-0 nederlaag van vorige week tegen De Zweef. Vanmiddag werd op eigen veld met 5-1 gewonnen van SVV'56. De ploeg van trainer Romano Lammertink hag […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]