GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker

GFC heeft vanmiddag een duidelijke en verdiende 4-1 zege geboekt op het Hengelose ATC’65 dat vooraf evenveel punten (18) had dan de rood zwarten. Tim Wassink (foto) was wederom op schot en lijkt dit seizoen hoge ogen te gaan gooien om de regionale topscorerstitel. Hij scoorde drie keer en bracht daarmee zijn seizoenstotaal op 17 goals in 9 wedstrijden. Hij bracht na tien minuten voetbal GFC op voorsprong door een penalty binnen te schieten. In de 18e minuut tekende Olaf Siegers voor de 2-0. Na een dik half uur scoorde ATC de aansluitingstreffer maar de marge werd door Tim Wassink niet lang daarna weer op twee gezet: 3-1 was ook de ruststand. De spits scoorde een kwartier voor tijd ook nog de 4-1 en gaf daarmee de belangrijke zege nog meer glans. GFC zag directe concurrenten Blauw Wit en Daarlerveen ook winnen en blijft daardoor derde. De ploeg van trainer Romano Lammertink heeft nu 21 punten uit 9 wedstrijden.