Hector kansloos tegen koploper Markelo

Hector is vanmiddag fors onderuit gegaan in en tegen Sportclub Markelo. Op het sportpark aan de Endemansdijk werd het 7-1 voor de koploper in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal. Na twee grote kansen in de beginfase voor de thuisploeg tekende Mick Slotman voor de 1-0. Daarna denderde Markelo door en werd het 2-0 en 3-0 door respectievelijk René Kuipers en Steven Bloemen.

Na een half uur was de eerste kans voor Hector direct raak. Christian Jimenez kopte na een misverstand in de Markelose defensie de 3-1 binnen. Direct daarna kreeg hij een grote kans op de aansluitingstrreffer maar miste. Vlak voor rust schoot Ronald Stege de 4-1 binnen. Stege tekende halverwege de tweede helft ook voor de 5-1. Ook in dat tweede bedrijf had Hector weinig in te brengen behoudens een doelpunt van invaller Berthil Schabbink dat werd afgekeurd vanwege buitenspel. In restant liep Markelo door goals van Mick Slotman en Miquel Schippers nog verder uit en won dus uiteindelijk met 7-1.