Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen

Twenthe heeft vandaag op het eigen sportpark ’t Piepwillem met 1-1 gelijk gespeeld tegen FC Eibergen. Een puntendeling waarmee de Goorse ploeg het minst gelukkig was aangezien er een goal werd afgekeurd om discutabele redenen. Twenthe kwam na 20 minuten op voorsprong door een goal van Koen Morsink die binnen schoot na een voorzet van Stijn Jeurlink. 1-0 was ook de ruststand.

De tweede goal werd na de thee binnen geschoten door jeffrey Asbroek maar die treffer werd geannuleerd na een vlagsignaal van de grensrechter van Eibergen wiens waarneming door eenieder behalve de scheidsrechter in twijfel werd getrokken. Even later werd het gelijk door een goal van Jacco Smeenk van FC Eibergen in de 75e minuut. Daar bleef het bij waardoor Twenthe uiteindelijk genoegen moest nemen met een punt.