Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen

Twenthe heeft vandaag op het eigen sportpark ’t Piepwillem met 1-1 gelijk gespeeld tegen FC Eibergen. Een puntendeling waarmee de Goorse ploeg het minst gelukkig was aangezien er een goal werd afgekeurd om discutabele redenen. Twenthe kwam na 20 minuten op voorsprong door een goal van Koen Morsink die binnen schoot na een voorzet van Stijn Jeurlink. 1-0 was ook de ruststand.

De tweede goal werd na de thee binnen geschoten door jeffrey Asbroek maar die treffer werd geannuleerd na een vlagsignaal van de grensrechter van Eibergen wiens waarneming door eenieder behalve de scheidsrechter in twijfel werd getrokken. Even later werd het gelijk door een goal van Jacco Smeenk van FC Eibergen in de 75e minuut. Daar bleef het bij waardoor Twenthe uiteindelijk genoegen moest nemen met een punt.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe op schot tegen Hoeve Vooruit: 5-010 november 2019 Twenthe op schot tegen Hoeve Vooruit: 5-0 Na een bedroevende start in de competitie lijkt het lek bij vv Twenthe boven. Na de eerste zege vorige week in en tegen Buurse, deklasseerde de ploeg van trainer Hans Dirksen vanmiddag […]
  • Twenthe boekt eerste seizoenszege3 november 2019 Twenthe boekt eerste seizoenszege Twenthe heeft de eerste overwinning in dit seizoen binnen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won in en tegen vv Buurse met 0-2. Stijn Jeurlink zette Twenthe al na twee minuten op […]
  • Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen20 september 2020 Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen Twenthe is de nieuwe competitie in de vierde klasse B begonnen met driepunter. In en tegen Rietmolen werd het 0-1. Een verdiende zege, zeker gezien het aantal kansen voor de ploeg van […]
  • Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-717 november 2019 Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-7 Na twee zeges in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal kreeg vv Twenthe vanmiddag flink klop van het Enschedese Victoria'28. Op het eigen sportpark 't Piepwillem werd het […]
  • Goorse derby eindigt onbeslist: 1-18 december 2019 Goorse derby eindigt onbeslist: 1-1 De Goorse stadsderby tussen vv Twenthe en SV Hector is vanmiddag geĆ«indigd in een 1-1 gelijkspel. Bij rust leidde Twenthe met 1-0 door een goal van Stijn Jeurlink. In de tweede helft […]