Aanvragen Schoolfeestfonds kunnen nog tot 1 januari

Goorse verenigingen en instellingen die een bijdrage uit het Schoolfeestfonds kunnen daarvoor nog tot 1 januari aanstaande een aanvraag indienen. De eerste verzoeken voor een financiële bijdrage zijn inmiddels gedaan maar de ervaring leert dat er in de laatste weken van het jaar de meeste aanvragen binnen komen. Een bijdrage aanvragen kan via een aanmeldingsformulier, dat kan worden gedownload via de website van het School en Volksfeest. Daar staan ook de voorwaarden op die worden gesteld om voor een bijdrage uit het Schoolfeestfonds in aanmerking te komen.In het afgelopen jaar zijn aan 32 verenigingen en instellingen bijdragen toegezegd tot een totaalbedrag van €35.425.

Gerelateerde berichten

  • Aanvragen bijdrage Schoolfeestfonds kan tot 1 januari20 november 2016 Aanvragen bijdrage Schoolfeestfonds kan tot 1 januari Wie nog een bijdrage wil uit het Schoolfeestfonds kan dat verzoek tot het einde van dit jaar indienen. In een persbericht zegt penningmeeester Henk Dollekamp van de stichting School en […]
  • Aanvragen voor bijdrage uit Schoolfeestfonds kan nog tot 1 januari20 november 2017 Aanvragen voor bijdrage uit Schoolfeestfonds kan nog tot 1 januari Verenigingen en instellingen die voor een investering een bijdrage willen hebben uit het Schoolfeestfonds kunnen daartoe nog tot 1 januari aanstaande een verzoek indienen. Inmiddels zijn […]
  • Nog een maand voor indienen aanvragen Schoolfeestfonds28 november 2018 Nog een maand voor indienen aanvragen Schoolfeestfonds Verenigingen en instellingen uit Goor hebben nog iets meer dan een maand om een aanvraag in te dienen voor een bijdrage uit het Schoolfeestfonds. Er zijn inmiddels al een aantal verzoeken […]
  • Aanvragen Schoolfeestfonds tot 1 januari11 november 2014 Aanvragen Schoolfeestfonds tot 1 januari Uit de revenuen van het Schoolfeest stelt het Schoolfeestbestuur elk een bedrag beschikbaar voor het Schoolfeestfonds. Samen met het geld uit voorgaande jaren kan het Schoolfeestfonds, dat […]
  • Bouw derde Schoolfeestloods vordert gestaag26 december 2017 Bouw derde Schoolfeestloods vordert gestaag Het is kerst en de notoire Schoolfeestvierder weet dan dat het nog een half jaartje wachten is totdat het Feest der Feesten weer los barst. Wie nu een kijkje neemt bij de […]