Dirksen en Twenthe uit elkaar

De wegen van vv Twenthe en Hans Dirksen gaan na deze voetbaljaargang scheiden. De oefenmeester uit Enter stopt na dit seizoen sowieso als oefenmeester in het amateurvoetbal. Dirksen is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Tricolores. Vorig jaar degradeerde Twenthe uit de derde klasse. Op dit moment is de equipe nog zoekende in de vierde klasse, mede door een aantal langdurige geblesseerde sterkhouders. Daar kwam gisteren het slechte nieuws bij van Sven Roetgerink. De verdediger is opnieuw lange tijd uitgeschakeld met een knieblessure.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege30 september 2018 Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege Twenthe boekte vanmiddag de eerste zege in het nieuwe voetb alseizoen in de derde klasse A. Op het eigen Piepwillem won de ploeg van trainer Hans Dirksen verdiend van het Albergse De […]
  • Twenthe gelijk in oefenduel11 januari 2019 Twenthe gelijk in oefenduel In voorbereiding op de tweede seizoenshelft heeft Twenthe donderdagavond gelijkgespeeld tegen Hengelo. De gastheren kwamen in de natte sneeuw op voorsprong na de thee. Toen het tien […]
  • Twenthe gedegradeerd na nederlaag in Rossum2 juni 2019 Twenthe gedegradeerd na nederlaag in Rossum VV Twenthe is vanmiddag gedegradeerd naar de vierde klasse van het zondag-amateurvoetbal. De ploeg van trainer Hans Dirksen verloor in Rossum met 3-0 van RSC na een ruststand van 1-0. In […]
  • Twenthe afgedroogd door oppermachtig NEO25 november 2018 Twenthe afgedroogd door oppermachtig NEO Twenthe moest vanmiddag in de derde klasse in alle opzichten de meerdere erkennen in het Bornse NEO. De gehavende ploeg van trainer Hans Dirksen werd met maar liefst 0-7 afgedroogd. Bij […]
  • Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht28 oktober 2018 Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht Twenthe boekte vanmiddag de tweede overwinning van dit seizoen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won op eigen veld met 2-0 van Avanti Wilskracht, de nummer twee van de ranglijst en voor […]