Gratis drankje voor donateurs Apollo

‘Wie jarig is trakteert’ en dat doet de 100-jarige Muziekvereniging Apollo. Als blijk van waardering voor trouw donateurschap, trakteert Apollo haar donateurs op een gratis consumptie tijdens de show ‘Apollo pakt uit’ op 14 december aanstaande in sporthal De Mossendam. Hiervoor wordt een speciale donateursverkoop gehouden op maandagavond 2 en 9 december. Elke donateur heeft op vertoon van zijn of haar donateurskaart recht op een munt voor een gratis drankje (maximaal twee per donateurskaart).

De verkoop wordt gehouden in de hal van De Reggehof tussen 18:30 en 19:30 uur en op vertoon van de donateurskaart. Donateurs die inmiddels al in het bezit zijn van een kaartje, kunnen op 2 of 9 december uiteraard alsnog een gratis muntje komen halen.

Gerelateerde berichten

  • Bigband naar Bangkok25 september 2015 Bigband naar Bangkok Een prachtig vooruitzicht voor de muzikanten van The Apollo Bigband. De swingende sectie van de Goorse muziekvereniging Apollo gaat volgend jaar naar Bangkok om op te treden tijdens het […]
  • Apollo voor verjaardagsfeestje naar Thailand10 januari 2016 Apollo voor verjaardagsfeestje naar Thailand Een singulier uitje van Apollo. Een delegatie van het Goorse muziekkorps is door Gerard van Hal uitgenodigd om zijn zeventigste verjaardag in Bangkok muzikaal op te luisteren.  De Goorse […]
  • Jubilerend Apollo gaat verzoeknummers spelen8 april 2019 Jubilerend Apollo gaat verzoeknummers spelen Apollo gaat tijdens twee concerten nummer spelen die kunnen worden gekozen door het Goorse publiek. Dat zal gebeuren tijdens het evenement 'Apollo goes Pop' op zaterdag 18 mei in De […]
  • Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart19 november 2019 Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig jubileum af met een evenement waar nog lang over gesproken gaat worden. Apollo houdt het nog even een beetje mysterieus. En dat is ook precies […]
  • Toporkesten door grote delen van Goor voor Taptoe18 september 2019 Toporkesten door grote delen van Goor voor Taptoe De vijf toporkesten die komende zaterdag meedoen aan de Jubileum-Taptoe van Apollo zullen voorafgaand aan het spektakel op het Schoolfeestplein ook diverse straten van Goor bezoeken […]