Hanneke te Wierik in Portret

Schoonheid, balans en heelheid spelen de hoofdrol in het leven en het werk van Hanneke te Wierik, 60 jaar, geboren en woonachtig in Goor, en te horen in Portret (Hofstreek FM) op zondag 1 december aanstaande om 11.00 uur. Over haar leven praat ze in Portret met Jonneke Adolfsen. De uitzending wordt maandagavond 2 december om 20.00 uur herhaald. Luisteren kan ook via internet.

bty

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Hennie Alink te gast in Portret26 september 2018 Hennie Alink te gast in Portret Hennie Alink is zondag om 11.00 uur te gast in Portret van Hofstreek FM. Alink begeleidde topzwemsters naar de internationale top. Naast haar Goorse plaatsgenoot Hinkelien Schreuder […]
  • Renate Versteegen in Portret26 april 2017 Renate Versteegen in Portret Renate Versteegen is zondag te gast in Portret bij Hofstreek FM. De van oorsprong Deldense staat in Goor bekend als fanatieke wagenbouwer. Met haar klassieke balletachtergrond heeft ze het […]
  • Belgin Sayin in Portret26 september 2017 Belgin Sayin in Portret Belgin Sayin is zondag te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. Deze 43-jarige Goorse is controller en hoofd administratie bij Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes. […]
  • Van Ommen centraal in Portret4 oktober 2019 Van Ommen centraal in Portret RenĂ© van Ommen is zondag te gast bij Hofstreek Portret. De Gorenaar is een bekende in 't Twentse Haagje door zijn vele werkzaamheden. Zowel beroepshalve als door zijn voorzitterschap van […]