Frits Maters nieuwe dirigent Top.nl

Het zangkoor Top.nl heeft sinds kort een nieuwe dirigent. Frits Maters heeft vol enthousiasme kleur gegeven aan zijn nieuwe job. Maters heeft altijd als docent muziek gewerkt bij diverse scholen in het voortgezet onderwijs. Ben je benieuwd naar zijn vakmanschap, kom dan een keer meezingen op maandagavond in De Reggehof vanaf 20.30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Honderden Roomsen vereeuwigd op één plaat1 mei 2019 Honderden Roomsen vereeuwigd op één plaat Het was allerminst een sinecure voor de ervaren huisfotograaf Ben van Sermond en dus is hij net als de leden van vv Twente meer dan vergenoegd over het resultaat. Voor het naslagwerk van […]
  • Heitink met Oranje naar EK waterpolo1 april 2019 Heitink met Oranje naar EK waterpolo Een topweekend voor de Goorse waterpoloer Kenai Heitink. Hij heeft zich dit weekend met Oranje O15 geplaatst voor het EK, later deze zomer. In een vol zwemstadion in het Franse Nice werd […]
  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Kemper en van den Burg geïnstalleerd als Twenthe-voorzitters4 januari 2020 Kemper en van den Burg geïnstalleerd als Twenthe-voorzitters Marc van den Burg en Robin Kemper zijn gisteravond geïnstalleerd als voorzitters van vv Twenthe. Het bestuur had hen voorgedragen na constructieve gesprekken over de duurzame toekomst van […]
  • Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel28 april 2019 Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel Het was een prachtig voorproefje op dat waar Goor zich eind juni weer vol in zal storten. Het 'Rondje van de Koning' bij De Bebsel was een kleintje Schoolfeest voor jong en oud. Binnen en […]