Frits Maters nieuwe dirigent Top.nl

Het zangkoor Top.nl heeft sinds kort een nieuwe dirigent. Frits Maters heeft vol enthousiasme kleur gegeven aan zijn nieuwe job. Maters heeft altijd als docent muziek gewerkt bij diverse scholen in het voortgezet onderwijs. Ben je benieuwd naar zijn vakmanschap, kom dan een keer meezingen op maandagavond in De Reggehof vanaf 20.30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Honderden Roomsen vereeuwigd op één plaat1 mei 2019 Honderden Roomsen vereeuwigd op één plaat Het was allerminst een sinecure voor de ervaren huisfotograaf Ben van Sermond en dus is hij net als de leden van vv Twente meer dan vergenoegd over het resultaat. Voor het naslagwerk van […]
  • Heitink met Oranje naar EK waterpolo1 april 2019 Heitink met Oranje naar EK waterpolo Een topweekend voor de Goorse waterpoloer Kenai Heitink. Hij heeft zich dit weekend met Oranje O15 geplaatst voor het EK, later deze zomer. In een vol zwemstadion in het Franse Nice werd […]
  • Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel28 april 2019 Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel Het was een prachtig voorproefje op dat waar Goor zich eind juni weer vol in zal storten. Het 'Rondje van de Koning' bij De Bebsel was een kleintje Schoolfeest voor jong en oud. Binnen en […]
  • Boek ‘Goor in de bocht’ gepresenteerd11 mei 2019 Boek ‘Goor in de bocht’ gepresenteerd In het Goors Historisch Museum is gisteren het boek 'Goor in de bocht' gepresenteerd. De eerste exemplaren werden aangeboden aan burgemeester Ellen Nauta, Gonda Eijkelkamp en Johan […]
  • Goorse clubs op jacht naar verlossing op Bevrijdingsdag5 februari 2019 Goorse clubs op jacht naar verlossing op Bevrijdingsdag De Goorse voetballers worden druk tijdens de feestdagen. De afgelaste duels zijn verplaatst naar zondag 5 mei. Op Bevrijdingsdag gaan de Goorse clubs dan ongetwijfeld op jacht naar de […]