Gratis check inbraak-preventie

Inbrekers in huis. Een der grootste nachtmerries voor veel plaatsgenoten. En voor een aantal van ons de laatste tijd ook de pijnlijke en naakte waarheid. Een inbraak kunnen we echter voorkomen door een aantal eenvoudige maatregelen. Wilt u weten welke? Maak dan een afspraak voor een inbraakpreventie-check. Een aannemersbedrijf komt bij u thuis om te kijken waar inbraakrisico’s zitten en hoe u die kunt verhelpen. Dit advies is gratis en vrijblijvend en wordt aangeboden door de gemeente Hof van Twente. Check hier voor meer info.


Gerelateerde berichten

  • Gemeente stelt inbraakpreventie centraal20 april 2016 Gemeente stelt inbraakpreventie centraal Om het gretige inbrekersgilde een halt toe te roepen worden inwoners in de gemeente geholpen bij inbraakpreventie. Deze week krijgen ongeveer 500 huishoudens in Goor en de overige […]
  • GGD wil monumentale bomen laten kappen25 april 2018 GGD wil monumentale bomen laten kappen De 94 monumentale bomen aan de Gondalaan en Oude Haaksbergerweg in Goor moeten volgens de GGD Twente allemaal tegen de vlakte in het kader van de asbestsanering op 't Gijmink. Dat is het […]
  • Thema-avond bij ’t Proathuus15 oktober 2018 Thema-avond bij ’t Proathuus Rondom het thema 'Waarom besta ik?' wordt bij 't Proathuus in Goor een thema-avond georganiseerd. Tijdens de avond kunnen mensen die wel eens nadenken over deze vraag gesproken over hoe […]
  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Open Huis ouderenzorg Stoevelaar13 maart 2017 Open Huis ouderenzorg Stoevelaar De locaties van Carintreggeland in Goor en omgeving openen zaterdag haar deuren voor belangstellenden. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u kijken bij De Stoevelaar om te zien hoe het is […]