Gratis check inbraak-preventie

Inbrekers in huis. Een der grootste nachtmerries voor veel plaatsgenoten. En voor een aantal van ons de laatste tijd ook de pijnlijke en naakte waarheid. Een inbraak kunnen we echter voorkomen door een aantal eenvoudige maatregelen. Wilt u weten welke? Maak dan een afspraak voor een inbraakpreventie-check. Een aannemersbedrijf komt bij u thuis om te kijken waar inbraakrisico’s zitten en hoe u die kunt verhelpen. Dit advies is gratis en vrijblijvend en wordt aangeboden door de gemeente Hof van Twente. Check hier voor meer info.


Gerelateerde berichten

  • Gemeente stelt inbraakpreventie centraal20 april 2016 Gemeente stelt inbraakpreventie centraal Om het gretige inbrekersgilde een halt toe te roepen worden inwoners in de gemeente geholpen bij inbraakpreventie. Deze week krijgen ongeveer 500 huishoudens in Goor en de overige […]
  • Voorkom inbraak tijdens de vakantie25 juli 2020 Voorkom inbraak tijdens de vakantie Daar er in Goor in de laatste periode weer regelmatig wordt ingebroken heeft de Politie Hof van Twente een aantal tips gepubliceerd om inbrekers buiten de deur te houden, ook in de […]
  • Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht…5 mei 2020 Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht… Burgemeester Nauta hield gisteravond op de lokale radio en televisie een toespraak waarin ze stil stond bij de doden die vielen tijdens de Tweede Wereld-oorlog en in andere oorlogen. De […]
  • GGD wil monumentale bomen laten kappen25 april 2018 GGD wil monumentale bomen laten kappen De 94 monumentale bomen aan de Gondalaan en Oude Haaksbergerweg in Goor moeten volgens de GGD Twente allemaal tegen de vlakte in het kader van de asbestsanering op 't Gijmink. Dat is het […]
  • Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe26 maart 2020 Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe Of het met de Corona-crisis te maken heeft en de bijbehorende 'opruimwoede' bij de thuisblijvers, is niet bekend maar het is wel een gegeven dat het dumpen van afval in de afgelopen week […]