Kick van het Scoren, Wassink regionaal topscorer

Aanvaller van beroep. Doelpuntenmaker als specialiteit. Tim Wassink van GFC beheerst de kunst van het scoren. De aanvaller van de Oudste Goorsche is zelfs zo productief dat hij de meest trefzekere aanvaller is onze regio. Hij staat bovenaan de lijst van het regionale amateurvoetbal. In de rubriek Kick van het Scoren van TC/Tubantia is Wassink de nieuwe lijstaanvoerder met 17 goals in 9 wedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • GFC maatje te groot voor Daarle1 februari 2020 GFC maatje te groot voor Daarle GFC had vanmiddag in de zaterdag vierde klasse E geen moeite met Sportclub Daarle. Het werd uiteindelijk 5-0 op sportpark Heeckeren. Bij rust was het ondanks een groot aantal kansen voor […]
  • GFC speelt gelijk tegen HSC ’21 224 januari 2017 GFC speelt gelijk tegen HSC ’21 2 Een verdienstelijk gelijkspel voor GFC dinsdagavond in Haaksbergen. Daar eindigde een oefenwedstrijd tegen het tweede elftal van HSC '21 dat uitkomt in de reserve hoofdklasse, ┬áin 2-2. […]
  • GFC wint eerste competitieduel21 september 2019 GFC wint eerste competitieduel GFC is de competitie in de zaterdag vierde klasse uitstekend begonnen. De rood zwarten wonnen de uitwedstrijd tegen Sportclub Daarle overtuigend met 1-5. Tim Wassink had met een […]
  • GFC overtuigend naar finale nacompetitie2 juni 2019 GFC overtuigend naar finale nacompetitie GFC staat in de finale van de nacompetitie. De rood zwarten wonnen vanmiddag overtuigend met 6-2 van sv Zwolle dat daarmee degradeert naar de vierde klasse. GFC kan vanwege de overstap […]
  • Verdedigingsfouten en rode kaart nekken GFC in Deventer2 december 2018 Verdedigingsfouten en rode kaart nekken GFC in Deventer GFC ging vanmiddag in Deventer hard onderuit tegen DAVO. Het werd uiteindelijk 6-3 maar de wedstrijd was na 25 minuten al gelopen en dat had GFC volledig aan zichzelf te danken. Al na een […]