Kleuterviering in de Hofkerk

In de Hofkerk wordt zondag de derde Peuter Kleuterviering van dit seizoen georganiseerd.  Voor kinderen met hun ouders en of opa en oma! Samen met je kind of kleinkind spelenderwijs kennis maken met Bijbelverhalen. Er komen bekende elementen uit een viering voorbij. Zo wordt er wat gezongen, muziek geluisterd  of gemaakt en is er een verhaal  aan de hand van mooie prenten. Er is gelegenheid om binnen te lopen vanaf 15.45 uur en om  16:00 uur zal de korte viering van start gaan. Het thema van de viering op 1 december is:  ‘helpen’. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Hanneke Caron: hannekecaron@nullcaiway.nl of 06-21813281.

Gerelateerde berichten

  • Kleuterviering van start in de Hofkerk3 oktober 2019 Kleuterviering van start in de Hofkerk In de Hofkerk is zondag een peuter kleuterviering voor kinderen met hun ouders en of opa en oma’s. In deze viering maken ouders en kinderen samen met je kind of spelenderwijs aan de hand […]
  • Oecumenische vredesdienst in Hofkerk9 september 2018 Oecumenische vredesdienst in Hofkerk Op zondag 16 september vindt in de Hofkerk in Goor de oecumenische vredesdienst plaats als begin van de landelijke vredesweek 2018.Thema van de vredesdienst is Kom bij elkaar en vertel! In […]
  • Rookie Concert in Hofkerk10 februari 2016 Rookie Concert in Hofkerk De Muziekschool Hof van Twente organiseert zaterdag voor het eerst een concert voor de jongste leerlingen. Muziektelgen, die afgelopen augustus en september zijn begonnen, mogen hun […]
  • Hofkerk opent zaterdag haar deuren9 september 2015 Hofkerk opent zaterdag haar deuren De Hofkerk houdt Open Huis. De kerk opent zaterdag tijdens Open Monumentendagen haar deuren van 10.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden kunnen een rondleiding krijgen door de toren en het […]
  • Pinksterfeest in de Hofkerk18 mei 2018 Pinksterfeest in de Hofkerk De Hofkerk viert zondag het Pinksterfeest. Speciaal voor mensen die niet veel met de kerk hebben. Om 09.30 uur is er koffie, thee en limonade op het kerkplein, waarna om 10.00 uur de […]