55 jaar een paar en verrast door RTV Oost…

De verrassing was groot bij Dini en Cor Brunnekreeft toen ineens de bel ging en presentatrice Dorothy Oosting van RTV Oost aan de deur stond met een camera. Zij kwam het paar verrassen op verzoek van de kleinzoon van het paar, Rik Brunnekreeft. Cor en Dini zijn al 55 jaar gelukkig getrouwd en dat moet natuurlijk gevierd worden. Dorothy Oosting kwam de feestvreugde namens het programma Ziezo Zondag verhogen met een fraaie taart en een interview dat via deze LINK te zien is.

Gerelateerde berichten

  • Graftrommelexpositie bij begraafplaats5 augustus 2016 Graftrommelexpositie bij begraafplaats Het wordt mooi weer dit weekeinde volgens de weerdeskundigen en dus zou het zomaar kunnen dat het gezllig wordt op de Goorse terrassen. Veel activiteiten zijn er niet georganiseerd in voor […]
  • Geen Spoor meer te bekennen…18 oktober 2015 Geen Spoor meer te bekennen… We ontvingen een treffend gedicht van Willy Brunnekreeft. De Goorse, woonachtig aan de Diepenheimseweg, beschrijft op melancholische wijze het afbraakproces van het oude pand van Spoor in […]
  • Echtpaar filmt route Bijrijder 20 jaar later17 juli 2017 Echtpaar filmt route Bijrijder 20 jaar later Het bericht onder de titel 'De tand des tijds', gisteren op deze site, bracht het Goorse echtpaar Marianne en Wouter Hutten tot een fraai idee. Het paar besloot gisteren met camera […]
  • Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar6 januari 2016 Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar Er waren al geruchten over een Goorse deelname aan de Dakarrally en vanavond werd duidelijk waar dat over ging. Aan het einde van de middag werd er een grote hoeveelheid zand op de […]
  • Tonny ‘Cash’ Mengerink gefilmd in de Meene18 september 2018 Tonny ‘Cash’ Mengerink gefilmd in de Meene Hij is levensgenieter pur sang en maakte vorig jaar nog furore tijdens de Goorse Revue. Zijn stemgeluid krijgt op Facebook, waar hij bijna dagelijks zingend te zien is, steeds meer […]