Jan neemt afscheid van de ‘bouweend’

janopdendries1

Het was een kwart eeuw lang een karakterestiek element in het Goorse straatbeeld. Jan op den Dries (51) in zijn rode ‘bouweend’. De excentrieke Goorse timmerman neemt vandaag met pijn in zijn hart afscheid van zijn ‘kindje’. “Het kost nu echt teveel om hem nog weer op te knappen. Acht jaar terug heb ik de auto samen met Paul Waanders nog helemaal gestript en kon ik verder. Nu lukt dat niet meer.” Op den Dries voerde jaren het logo van bouwbedrijf Zweers op de eend maar is sinds 2007 voor zichzelf bezig onder de titel ‘De hamer van Thor’. De rode eend wordt ingeruild en maakt plaats voor een Peugeot Partner.

Gerelateerde berichten

  • Halve abraham voor Sjors van den Ende25 januari 2018 Halve abraham voor Sjors van den Ende Wegens productieproblemen bij de drukker konden zijn vrienden hem gisteren niet verrassen met een mooi spandoek. Gelukkig voor hem zullen ze dit één dezer dagen goed maken. In de […]
  • Het regent wereldtitels en felicitaties voor Fieke23 september 2017 Het regent wereldtitels en felicitaties voor Fieke Ze woont samen met haar Aschwin nu nog net buiten Goor, maar dat gaat binnenkort veranderen. Fieke van den Esschert is vandaag 25 jaar oud geworden en dat op een hele speciale plek. Fieke […]
  • Paul en Jacqueline 25 jaar getrouwd12 juli 2011 Paul en Jacqueline 25 jaar getrouwd Zondag was het dan zover. Op 10 juli, 25 jaar geleden, traden Paul en Jacqueline in het huwelijksbootje. Nu 25 jaar verder werd dit gevierd met een weekendje weg. Via deze weg willen […]
  • Van den Burg z’n K3 compleet5 september 2014 Van den Burg z’n K3 compleet Annemiek en Jan van de Burg zijn op 30 augustus de trotse ouders geworden van Lieve. Na hun twee dochters Mare en Sterre is nu met dochter Lieve hun eigen K3 compleet. De vriendinnen Maus, […]
  • Martin Klein Willink ziet vandaag Abraham30 september 2015 Martin Klein Willink ziet vandaag Abraham De jaren tikken ook voor Martin Klein Willink door, vandaag treedt hij toe tot de club van 50. "Met het wijzer worden in de jaren zijn er voor hem nu ook de grijze haren", aldus de […]