Kleding voor minima bij Doors Wide Open

Een kleding en speelgoedmarkt vandaag en morgen op de locatie van Doors Wide Open in Kerspel Goor tussen Goor en Hengevelde. Zogenoemde minima-gezinnen hebben van de gemeente een bon gekregen die daar te verzilveren is. Er kan ook gratis speelgoed uitgezocht worden en de bezoekers krijgen tevens een uitnodiging voor het gratis kerstbuffet in ’t Proathuus voor en tijdens de kerst. De markt van Kledingbank Seine is vandaag van 13:00 uur tot 18:00 uur en morgen van 11:00 uur tot 15:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Kledingbank Seine in Farid Markt13 maart 2020 Kledingbank Seine in Farid Markt Kledingbank Seine van de stichting Doors Wide Open heeft onderdak gevonden in het achterste deel van Farid Markt in het Goorse centrum. Dat is in de afgelopen dagen ingericht en is vanaf […]
  • Doors Wide Open begint kleding- en voedselbank voor mens en dier9 september 2019 Doors Wide Open begint kleding- en voedselbank voor mens en dier Onder de naam Seine begint de Stichting Doors Wide Open, een kleding- en voedselbank voor mensen en een voedselbank voor dieren. De stichting zamelde al kleding, spullen en speelgoed in […]
  • Doors Wide Open heropent met voedselinzamelpunt17 januari 2017 Doors Wide Open heropent met voedselinzamelpunt Na een interne verbouwing gaat Do0ors Wide Open vanaf morgen weer open. De goede doelenwinkel van Seine Braakman heeft een opknapbeurt gekregen en er is gesleuteld aan de formule. Zo is er […]
  • Tulpen voor mensen in isolatie22 april 2020 Tulpen voor mensen in isolatie De Rabobank Centraal Twente heeft 100 bossen tulpen geschonken aan de stichting door Wide Open voor mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken doordat ze bijvoorbeeld in isolatie […]