Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres ln.swueinsroognull@eitcader.

Evenement details:

• Rijnenberg schiet Hector naar eerste zege

Hector boekte vanmiddag de eerste zege van het seizoen. Dos '19 werd op het eigen Doesgoor met 3-1 verslagen.  Maikel Rijnenberg was de uitblinker aan Goorse zijde door de groen-witten met drie treffers naar de overwinning te schieten. De zege was dik verdiend, zeker op basis van de werklust die de ploeg van trainer Ate Relker aan de dag legde. Hector draagt door de zege de rode lantaarn over aan Vogido. De groen-witten staan nu tiende.

De gasten uit Denekamp kwamen na dik 10 minuten op 0-1. Niet ver voor rust schoot Rijnenberg de gelijkmaker binnen en halverwege de tweede helft zette hij Hector op voorsprong. Daarna drong Dos'19 sterk aan maar tot treffers kwam de ploeg van trainer Peter de Vries niet. De ruimte die door de Denekampers in verdedigend opzicht werd weggegeven was koren op de molen van Christian Haverslag. Hij slalomde in blessuretijd door de Dos-defensie en bediende Rijnenberg op maat waardoor de Hector-aanvaller zijn derde goal kon aantekenen waarmee het duel definitief was beslist.

Het is na vijf wedstrijden de eerste zege voor Relker en zijn mannen nadat in het eerste deel van de competitie slechts één punt werd behaald. Vorige week werd het na vier nederlagen 0-0 tegen KOSC. Volgende week wacht voor de ploeg van trainer Ate Relker de ontmoeting met De Tubanters 1897.